Akustiikka: SAVE & Elonkolina

Tilaisuuden nimi: Akustiikka: SAVE & Elonkolina
Tilaisuustyyppi: Pelkkä ilmoitus
Alkaa: 20.3.2019 18.00

Kulttuurikeskus Akustiikka
Koulukatu 2 B, Ylivieska


Liput 5 €.

SAVE

SAVE on raikkaan ja kivenkovan asenteen omaava pop/rock -yhtye. Bändin pitkä yhteinen historia on muodostanut bändistä yhteen hiileen puhaltavan keikkajyrän.

Viime vuosina SAVE on lyönyt itsensä läpi Suomen nuorisomusiikin terävimpään kärkeen. Marraskuussa 2018 yhtye julkaisi toisen täyspitkän albuminsa ”Soihduksi pimeään”, jolta on julkaistu singlet, Soihduksi pimeään, Sidottuna, Tanssi mun kaa feat. Sofia Voltti ja Revontulia feat. Julia. Revontulia-single teki näyttävän sisääntulon nousemalla Suomen Spotifyn viraalilistan sijalle 6.

Yhtye on julkaissut urallaan myös Maailma kirkastuu kanssasi -EP:n (2013) ja Kaliforniasta Siperiaan -CD:n (2015).

Keikalla bändin karisma puree kuulijaan ensihetkestä lähtien. Livenä SAVE on parhaimmillaan ja vauhdikas show tarttuu väistämättä myös yleisöön!

Jäsenet:
Niko Marjakangas
Mikko Keskinen
Roope Rantala

Elonkolina

Elonkolina on 4 ylivieskalaisnuoren muodostama yhtye, joka soittaa pääosin akustista musiikkia erittäin monipuolisella soitinkokoonpanolla. Yhtyeen biisivarasto on täynnä monenlaisia covereita: suomenkielisiä, englanninkielisiä, meneviä, rauhallisia, iloisia sekä surullisia. Elonkolina haluaa tarjota keikoilla sekä iloista meininkiä että tunnelmallista tulkintaa.

Jäsenet:
Tekla Knuutila
Venla Knuutila
Pinja Kärkkäinen
Tuomas Salo


Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki