Pohjois-Norjan rannikon, vuonojen ja saariston kauneimmat päiväretkikohteet

Tilaisuuden nimi: Pohjois-Norjan rannikon, vuonojen ja saariston kauneimmat päiväretkikohteet
Tilaisuustyyppi: Pelkkä ilmoitus
Alkaa: 20.3.2019 18.30
Loppuu: 20.3.2019 20.00

Ylivieskan kaupunginkirjasto, Kyöstintie 4

Tietokirjailija, luontokuvaaja Harri Ahonen esittelee Pohjois-Norjan rannikon kauneimmat päiväretkikohteet kuten Tromssan kaupungin lähitunturit, upeat Vesterålenin ja Lofoottien saaristot sekä tarunhohtoisen Nordlandin rannikon.

Illan aikana syvennytään kuvin ja sanoin rannikon ja saariston retkeily- ja suojelualueisiin, eläimistöön sekä retkeilykulttuuriin.

Pohjois-Norjan rannikolla kulkiessa ei voi välttyä kohtaamasta tarinoita ja saagoja menneiltä ajoilta. Ahonen kertookin asiatiedon ohessa tarinoita kohtaamisista matkoilla sekä lyhennelmän yhdestä saagasta.

Tamperelainen Harri Ahonen pitänyt tähän mennessä yli 150 luentotilaisuutta Suomessa, Saksassa, Unkarissa ja Tsekin tasavallassa. Ylivieskassakin hän on vieraillut useamman kerran ja luennot eri retkeilykohteista ovat olleet suosittuja.

Ahonen on kirjoittanut kolme tietokirjaa, joista ensimmäinen Pohjois-Skandinavian vaellusreitit julkaistiin vuonna 2014. Toinen kirja Keski-Skandinavian vaellusreitit julkaistiin helmikuussa 2016. Kolmas kirja Pohjois-Norjan rannikkoreitit ilmestyi 2017.

Tervetuloa!

Pohjois-Norjan rannikon päiväretkikohteet_ Kuva Harri Ahonen


Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki