Ilta elokuvamusiikin parissa

Tilaisuuden nimi: Ilta elokuvamusiikin parissa
Tilaisuustyyppi: Pelkkä ilmoitus
Alkaa: 21.4.2017 19.00

Ylivieskan Kulttuurikeskus Akustiikka, Koulukatu 2B

Sini Spoof, laulu
Jouko Kantola, piano
Lauluyhtye Kuutama

Ilta elokuvamusiikin parissa -konsertissa Sini vie kuulijat aikamatkalle elokuvien, musikaalien ja tuttujen klassikkohittien maailmaan. Illan aikana kuullaan eri musiikin tyylilajeja ja tunnelmia 1920- luvulta aina tähän päivään saakka. Heittäydy mukaan suurien tunteiden vietäväksi tässä viihdyttävässä illassa Sinin ja Joukon sekä Lauluyhtye Kuutaman kanssa!

Sini Spoof on Sievistä kotoisin oleva, nykyään Jyväskylässä asuva monipuolinen ja taitava äänenkäytön ammattilainen; hän on laulutaiteilija, -pedagogi sekä spiikkeri.
Hän on opiskellut laulua ja äänenkäyttöä kansainvälisissä oppilaitoksissa, mm. Complete Vocal Instituutissa Tanskassa valmistuen sieltä 2011 sekä Berklee College of Musicissa Bostonissa. Sini hallitsee taitavasti äänenkäyttötavat musiikin eri tyylilajeissa, Pop/Rockin, R&B:n, jazzin kautta klassiseen musiikkiin.

Jouko Kantola on ylivieskalaistunut, alkuaan naantalilainen pianisti ja säveltäjä. Hän on soittanut 70-luvulta asti yhtyeissä kuten Pepe Willbergin yhtye, Jukka Leppilampi Co, Christian-Charles de Plicque Duo sekä JockeKantola Band. Jouko opettaa Ylivieskan seudun musiikkiopistossa ja Centria AMK:ssa jazzpianoa ja yhtyeitä.

Kuutama on vuodesta 2015 toiminut ylivieskalais-sieviläinen lauluyhtye, jossa on mukana sekä musiikin ammattilaisia että musiikkia pitkälle opiskelleita.

Liput 10 € ja 5 € lapset

http://www.lipputoimisto.fi/TilaisuusPublic.aspx?id=14827


Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki