Etusivu Kaupunki-info Ajankohtaista Kirjasto avaa tilat 1.6. ja kesäaukioloajat voimassa 30.8. saakka

Kirjasto avaa tilat 1.6. ja kesäaukioloajat voimassa 30.8. saakka

Ylivieskan kirjasto on avoinna 1.6.-30.8.

ma, ti, to ja pe klo 12-19
ke klo 10-18.

Viikonloppuisin on kesällä avoinna omatoimilehtisali

ma-pe klo 8-20 ja
la-su klo 8-18.

Kirjastoauto ei liikennöi 1.6.-9.8.

Omatoimilehtisalin käytöstä

Kun muu kirjasto on kiinni, lehtisaliin pääsee takapihan puolelta kirjastokortilla ja PIN-koodilla omatoimitekniikalla aukioloaikojen mukaan. Henkilökunta valvoo tehostetusti omatoimilehtisalin käyttöä. Jos tilassa ilmenee ruuhkaa, lehtisalin käyttöä joudutaan rajoittamaan.

Juhannusviikon aukioloajat

Juhannusviikolla kirjasto on avoinna normaalisti maanantaista keskiviikkoon, mutta torstaina 18.6. klo 10-15 ja 19.6 suljettu.

Omatoimilehtisali on avoinna myös 18.-21.6. klo 8-18.

Ohjeet koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

  • Koronaviruksen leviämisen ehkäisyn vaatimien turvallisten etäisyyksien vuoksi kirjaston istumapaikkoja on vähennetty. Asiakastietokoneita on käytössä normaalia vähemmän ja pelkästään pikaista asiointia varten. Tunnin aikoja koneille ei anneta.
  • Aineistoa saa palauttaa toistaiseksi vain ulkoa palautusluukun kautta, jotta palautusten turvallinen käsittely on mahdollista. Lainata voi lainausautomaateilla tai tarvittaessa asiakaspalvelusta. Yhteiskäytössä olevilla laitteilla on tarjolla käsidesiä ja laitteita puhdistetaan pitkin päivää.
  • Asiakkaita pyydetään huolehtimaan omalta osaltaan käsihygieniasta, odottamaan omaa vuoroa ja yskimään tarvittaessa nenäliinaan. Flunssaisena ei kirjastoon pidä tulla.

Varauksia voi tehdä etukäteen verkkokirjastossa osoitteessa tiekko.finna.fi tai puhelimitse aukioloaikoina numerosta 044 4294 271. Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on kirjasto@ylivieska.fi.

Lisätietoja:
Tuulevi Borén, Kirjastojohtaja

044 4294 278, tuulevi.boren@ylivieska.fi

Lataa tiedote tästäpdf, 90 kb

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus Joki ICT | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki