Etusivu Kaupunki-info Ajankohtaista Nuorten kesätyöpaikat haettavana

Ylivieskan kaupunki tarjoaa kesätöitä ylivieskalaisille vuosina 2000 – 2003 syntyneille nuorille,
jotka eivät ole aikaisemmin olleet kesätöissä Ylivieskan kaupungilla.

- Työn kokonaisaika on 60 h
(pääsääntöisesti kaksi viikkoa, päivittäinen työaika 6 h + ruokatauko).

- Bruttopalkka on 370 € / 60 h.

Hae työpaikkaa sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 220365. Luo oma käyttäjätunnus ja salasana, jos sinulla ei vielä niitä ole ja kirjaudu Kuntarekry-palveluun. Laitathan muistiin käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, voit tarvita niitä myöhemmin. Kerro hakemuksessasi esim. aikaisemmista kesätyöpaikoistasi, kiinnostuksesi kohteista sekä ensisijainen ja toissijainen työpaikkatoiveesi.

LÄHETÄ KESÄTYÖPAIKKAHAKEMUKSESI SUNNUNTAIHIN 7.4. KLO 21.00 MENNESSÄ.

Kaupungin toimialat tekevät valinnat hakemusten ja haastattelujen perusteella. Jos olet ollut aikaisemmin Ylivieskan kaupungilla nuorten kesätöissä, et valitettavasti voi tulla valituksi. Valituiksi tulleille ilmoitetaan valinnasta toukokuun aikana. Valittujen nimiä ei julkaista henkilötietolain nojalla.

Katso nuorten kesätyöpaikat ja tehtäväkuvaukset alta.

KULTTUURIPALVELUT: 5 työpaikkaa

  • Tarvitsemme Puuhkalan kotiseutumuseolle reippaita kesätyöntekijöitä tekemään museon suursiivousta ajalle 3.-14.6. Työaika on ma-pe klo 9-15.

KUNTATEKNIIKAN PALVELUT / PUISTO-OSASTO: 8 työpaikkaa

  • Puiston penkkien yms. kalusteiden maalaus- ja kunnostustehtäviä sekä muita viheralueiden hoito- ja puhtaanapitotöitä mm. roskien kerääminen, rikkaruohojen kitkeminen, pensaiden leikkaaminen, taimien istuttaminen, katteiden levittäminen yms. Työjaksot ovat kesä-heinäkuulla ja kestävät kaksi viikkoa. Työpäivät ovat viikoittain ma-pe klo 7.00-13.30 sisältäen 30 min. ruokatauon.

LIIKUNTAPALVELUT: 8 työpaikkaa

  • Neljä liikunnallista kesätyöntekijää lasten sporttileirien apuohjaajan tehtäviin sekä huolto- ja hoitotehtäviin. Työjaksot ovat kesäkuussa.
  • Neljä liikunnallista kesätyöntekijää jalkapallo-, yleisurheilu- ja pesiskouluihin apuohjaajiksi. Työjaksot ovat kesä-heinäkuussa.

NUORISOPALVELUT: 11 työpaikkaa

  • Kymmenen apuohjaajaa lasten liikennepuistoon. Työtehtäviin kuuluu mm. lasten ohjaus ja opastaminen, liikennekasvatus, liikennepuiston kunnosta ja välineistä huolehtiminen. Yhteinen työhön perehdytys järjestetään kaikille kesätyöntekijöille ennen liikennepuiston avajaispäivää. Liikennepuiston apuohjaajan työajat ovat vuoroviikoin aamu- ja iltavuoroja tiistaista perjantaihin klo 9.45 tai 13.00 alkaen, lauantaisin työaika on klo 9.45 – 14.15. Sunnuntai ja maanantai ovat vapaapäiviä.
  • Yksi apuohjaaja lasten päiväleireille 3.-14.6. Työtehtäviin kuuluu mm. ohjaajien avustaminen, lasten kanssa leikkiminen, tiloista ja tarvikkeista huolehtiminen.

PUHDISTUSPALVELUT: 6 työpaikkaa

  • Työtehtäviin kuuluu avustaminen kaupungin eri kiinteistöjen perussiivous- ja järjestelytehtävissä ajalla 5.-18.6.

RUOKAPALVELUT: 1 työpaikka

  • Työtehtäviin kuuluu avustaminen Terveyskeskuksen keittiön ruokapalvelu- ja järjestelytehtävissä ajalla 3.-14.6.

TILAPALVELUT: 4 työpaikkaa

  • Rakenteiden ja rakennusten ulkomaalausta ym. kunnostustöitä.

VARHAISKASVATUSPALVELUT: 17 työpaikkaa

  • Kesätyöntekijöitä Hakalahden, Huvikummun, Joukahaisen, Keskisen ja Simonpuiston päiväkoteihin sekä Rastaan ryhmäperhepäiväkotiin Raudaskylälle. Työtehtäviin kuuluu lasten kanssa pelaaminen ja leikkiminen sisällä ja ulkona, lelujen peseminen sekä tavaroiden ja paikkojen järjesteleminen. Työjaksot ovat kaksi viikkoa kesä-heinäkuulla ja päivittäinen työaika on klo 9-15.

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki