Etusivu Kaupunki-info Ajankohtaista Nuorten kesätyöpaikat haettavana

Ylivieskan kaupunki tarjoaa kesätöitä ylivieskalaisille vuosina 2001 – 2004 syntyneille nuorille, jotka eivät ole aikaisemmin olleet kesätöissä Ylivieskan kaupungilla.

- Työn kokonaisaika on 60 h
(pääsääntöisesti kaksi viikkoa, päivittäinen työaika 6 h + ruokatauko).
- Bruttopalkka on 370 € / 60 h.

Hae työpaikkaa sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi työavain YLI-01-1-20. Luo oma käyttäjätunnus ja salasana, jos sinulla ei vielä niitä ole, ja kirjaudu Kuntarekry -palveluun. Laitathan muistiin käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, voit tarvita niitä myöhemmin. Kerro hake-muksessasi aikaisemmista kesätyöpaikoistasi, kiinnostuksesi kohteista sekä ensisijainen ja toissi-jainen työpaikkatoiveesi.

Kesätyöntekijävalinnat tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella. Jos olet ollut aikaisemmin Ylivieskan kaupungilla nuorten kesätöissä, et valitettavasti voi tulla valituksi. Valituiksi tulleille ilmoitetaan valinnasta toukokuun aikana. Valittujen nimiä ei julkaista henkilötietosuojan takia.

Lähetä kesätyöpaikkahakemuksesi sunnuntaihin 19.4. klo 21.00 mennessä.

Tarvitsemme kesätyöntekijöitä alla oleviin työpaikkoihin:

Kulttuuripalveluihin 12 kesätyöntekijää
- Tarvitsemme Helaalan Myllyn Kesäkahvilaan ja Puuhkalan Kotiseutumuseolle reippaita kesätyöntekijöitä kahvila- ja asiakaspalvelutehtäviin. Hygieniapassi tarvitaan. Työajat jaksottuvat kahden viikon työjaksoihin ajalla 22.6.-12.8.2020. Viikkotyöaika on keskiviikosta sunnuntaihin.

Kuntatekniikan palveluihin puisto-osastolle 10 kesätyöntekijää
- Viheralueiden hoito- ja puhtaanapitotöitä mm. roskien keruuta, kitkemistä, pensaiden leikkausta, taimien istutusta, katteiden levitystä, kesäkukkien hoitoa, puistonpenkkien tms. kalusteiden maalausta ja kunnostusta yms. Työjaksot ovat kesä-heinäkuulla ja kestävät kaksi viikkoa. Työpäivät ovat viikoittain ma-pe klo 7.00-13.30 sisältäen 30 min. ruokatauon.

Liikuntapalveluihin 8 kesätyöntekijää
- Neljä liikunnallista kesätyöntekijää lasten sporttileirien apuohjaajan tehtäviin sekä huolto- ja hoitotehtäviin. Työjaksot ovat kesäkuussa.
- Neljä liikunnallista kesätyöntekijää jalkapallo-, uima- ja pesiskouluihin apuohjaajiksi. Työjaksot ovat kesä-heinäkuussa.

Nuorisopalveluihin 12 kesätyöntekijää
- Kymmenen apuohjaajaa lasten liikennepuistoon. Työtehtäviin kuuluu mm. lasten ohjaus ja opastaminen, liikennekasvatus, liikennepuiston kunnosta ja välineistä huolehtiminen. Yhteinen työhön perehdytys järjestetään kaikille kesätyöntekijöille ennen liikennepuiston avajaispäivää. Liikennepuiston apuohjaajan työajat ovat vuoroviikoin aamu- ja iltavuoroja maanantaista perjantaihin klo 9.45 tai 13.00 alkaen, lisäksi yksi lauantaityövuoro klo 9.45-14.15 (tällöin maanantai on vapaa).
- yksi apuohjaaja lasten päiväleireille 1.-12.6 ja
- yksi apuohjaaja lasten päiväleirille 15.-18.6. ja lisäksi 6 päivää liikennepuistossa sopimuksen mukaan. Työtehtäviin kuuluu mm. ohjaajien avustaminen, lasten kanssa leikkiminen, tiloista ja tarvikkeista huolehtiminen.

Puhdistuspalveluihin 6 kesätyöntekijää
- Tarvitsemme puhdistuspalveluihin reippaita kesätyöntekijöitä avustamaan kaupungin eri kiinteistöjen perussiivous- ja järjestelytehtävissä ajalla 1.-12.6. Työaika ma-pe klo 7.00-13.30 sisältäen 30 min. ruokatauon.

Ruokapalveluihin 2 kesätyöntekijää
- Tarvitsemme ruokapalveluihin kesätyöntekijöitä avustamaan Terveyskeskuksen keittiön ruokapalvelu- ja järjestelytehtävissä. Terveyskeskuksen keittiöllä työjaksot ovat 6.-17.7. ja 20.-31.7. Työaika ma-pe klo 7.00-13.30 sisältäen 30 min. ruokatauon.

Tilapalveluihin 4 kesätyöntekijää
- Työtehtäviä kiinteistönhoidossa ja kiinteistöjen korjauksissa. Työt ajoittuvat kesäkuulle.

Varhaiskasvatuspalveluihin 17 kesätyöntekijää
- Kesätyöntekijöitä Hakalahden, Huvikummun, Joukahaisen ja Simonpuiston päiväkoteihin sekä Rastaan ryhmäperhepäiväkotiin Raudaskylälle. Työtehtäviin kuuluu lasten kanssa pelaamista ja leikkimistä sisällä ja ulkona, lelujen pesemistä sekä tavaroiden ja paikkojen järjestelemistä. Työjaksot ovat kaksi viikkoa kesä-heinäkuulla ja päivittäinen työaika on klo 9-15.

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus Joki ICT | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki