Etusivu Kaupunki-info Ajankohtaista Varhaiskasvatuksen tulotodistusten lähettäminen sähköisesti

Tulotodistusten lähettäminen sähköisesti

Sähköiset liitteet lähetetään Ylivieskan kaupungin varhaiskasvatuksen sivulta Sähköinen asiointi -toiminnon kautta. Tunnistautumalla päästään suoraan omiin tietoihin. Aluksi kannattaa käydä tarkistamassa Meidän perheen yhteystiedoista, että puhelin- ja sähköpostitiedot on tallennettu. Kun puuttuvat tiedot lisätään ja lähetetään, ja ohjelma palauttaa kuittausviestin yhteystietojen muutoksesta.

Tuloselvitys päivähoitomaksua varten

Huoltajan välilehdeltä valitaan Tulotietojen ilmoittaminen. Tulotietoja voi lähettää kuluvalta tai seuraavilta kuukausilta. (Takautuvat tuloilmoitukset toimitetaan päivähoitotoimistolle muulla tavalla.) Sähköisesti lähetettävien liitteiden tiedostomuoto tulee olla doc, jpg, pdf, rtf, tiff tai xls ja koko maksimissaan 4 MB. Tuloselvityslomake, joka avautuu linkistä, tallennetaan omiin tiedostoihin, täytetään ja liitetään mukaan, kuten muutkin liitteet, Valitse tiedosto/Selaa -toiminnalla. Valmis tuloilmoitus lähetetään Lähetä-painikkeella ja ohjelma palauttaa kuittausviestin.

Meidän perheen Tapahtumat ja päätökset -sivulla lähetetyissä tapahtumissa näkyy tallentunut tulotietoilmoitus. Tuloiksi ohjelma ilmoittaa 0 €, koska tuloja ei ole vielä laskettu liitteistä.

Lisätietoja liitteiden lähettämisestä voi kysyä toimistosihteereiltä p. 040 642 9870 tai 040 642 9871.

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus Joki ICT | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki