Etusivu Kulttuuritoimi Kulttuurikeskus Akustiikka


YLIVIESKAN KULTTUURIKESKUS

AKUSTIIKAN

KEVÄTKAUDEN OHJELMISTO

MA 1.5. KLO 19:00

VAPPUKONSERTTI - LINTU LAULELI LEHOSSA
KAMARIKUORO CHORUS VALLIS, JOHTAA SOILI AUTIOChorus Vallis -kuoro on palkittu useissa kansainvälisissä kuorokilpailuissa, mm. viimeksi Tsekin Olomoucissa kultaisin diplomein. Kuorossa on laulajia kuudelta eri paikkakunnalta ja kuoroa johtaa Soili Autio Kalajoelta. Chorus Vallis toimii Ylivieskan seudun ja Kalajoen kansalaisopistojen yhteisenä opintopiirinä.

Vuosi sitten Chorus Vallis piti Raudaskylän opistolla Rakkauvella -konsertin, jonka ohjelmistoa on toivottu uudelleenkin esitettäväksi. Vappu-illan konsertissa kuullaan muutamin lisäyksin noita kauniita sävellyksiä ja mielenkiintoisia kuorosovituksia tunnetuista klassikoista.
Mukana on kotimaisia uusia lauluja aikamme kuorosäveltäjiltä kuten Riikamaria Paakkunaiselta ja Mia Makaroffilta sekä useita kevyen musiikin klassikkoja kuten Beatlesien Michelle ja And I Love Her, Queenin Bohemian Rhapsody sekä Leonard Cohenin Hallelujah. Konsertissa saat kuulla kuoron ohella myös kuoron upeita solisteja. Pianosäestäjänä toimii Minna-Liisa Kaattari.

Tule ja koe kanssamme kauniita säveliä kotiseutumme parhaiden kuorolaulajien esittämänä. Voit päästä osaksi hienoa kuorokonsertin tunnelmaa.

Liput 10€

Akustiikan kahvilasta Vappu-tarjoilut tuntia ennen konserttia.

Konsertissa ei väliaikaa.

KE 3.5. KLO 19:00

YLIVIESKAN SEUDUN MUSIIKKIOPISTON RYTMIMUSIIKIN KONSERTTI

Vapaa pääsy!

TO 4.5. KLO 18:00

KIRJALLISUUSILTA
KIRJAILIJAVIERAANA JUKKA VIIKILÄ

Kaunokirjallisuuden Finlandia-palkinnon voittaja vuonna 2016

Jukka Viikilä (s. 1973) on helsinkiläinen kirjailija ja dramaturgi. Hän on julkaissut kaksi runokokoelmaa: Runoja (Gummerus, 2008) ja Runoja II (Gummerus, 2010) sekä poeettisen tietosanakirjan Ensyklopedian (Poesia, 2011) yhdessä Janne Nummelan ja Tommi Nuopposen kanssa. Viikilän ensimmäinen romaani, Akvarelleja Engelin kaupungista (2016), voitti kaunokirjallisuuden Finlandia-palkinnon vuonna 2016.

Yhteistyössä Ylivieskan kirjastotoimen kanssa.

Kuva: Marek Sabogal

Vapaa pääsy!

AKUSTIIKKA-KINON ELOKUVAVIIKONLOPPU 5.5.-6.5.

PE 5.5.

KLO 13:00
HYMYILEVÄ MIES

Kuvailutulkattu versio


Hymyilevä mies on tositapahtumien innoittama elokuva Olli Mäestä (Jarkko Lahti), jolla on edessään elämänsä tilaisuus. Hän ottelee kahden viikon kuluttua maailmanmestaruudesta Olympiastadionilla. Ottelu on ensimmäinen ammattilaisnyrkkeilyn suurtapahtuma Suomessa ja Ollin ystävä Elis Ask (Eero Milonoff), itsekin aikoinaan menestyksekäs nyrkkeilijä ja nyttemmin valmentaja, on tehnyt kaikkensa saadakseen MM-ottelun Suomeen: Olli joutuu ottelemaan normaalia alemmassa painoluokassa, ja stadionin katsomo pitää saada täyteen kulujen kattamiseksi. Kaikki on kiinni Ollista.

Mutta Ollilla on ongelma. Kesken intensiivisimmän harjoittelukauden hän oivaltaa rakastuneensa palavasti Raijaan (Oona Airola). Keskiyön auringon maaseutumaisemista Helsingin kiireiseen vilinään joutuva Olli olisi mieluummin Raijan kanssa kuin jatkuvan harjoittelun lisäksi juttelemassa sponsorien kanssa ja esiintymässä kisavalmisteluja taltioivalle kuvausryhmälle.

Olli Mäki otteli ensimmäisenä suomalaisena nyrkkeilyn maailmanmestaruudesta Helsingin Olympiastadionilla vuonna 1962. Hän hävisi lopulta ottelun tyrmäyksellä täyden olympiastadionin edessä. Mäen mukaan se oli kuitenkin hänen elämänsä onnellisin päivä. Hymyilevä mies on sydämellinen ja leikkisä tarina epäonnistumisen taidosta ja onnen tavoittelemisesta; miehestä joka on pakotettu esittämään roolia joka ei hänelle sovi, ja sen myötä valmis oivaltamaan mistä onni syntyy.

K 7 / 4
KESTO 1h 33 min
VAPAA PÄÄSY!

Elokuvan jälkeen KINO-KAHVILA palvelee. Kahvi, tee ja leivonnainen (5 €)

KLO 15:00
PIKKU PRINSSI

Yksi kaikkien aikojen rakastetuimmista tarinoista vihdoin valkokankaalla! Oscar-ehdokas Mark Osborne (Kung Fu Panda) on ohjannut tämän ensimmäisen animaatioelokuvan Antoine de Saint-Exupéryn mestariteoksesta Pikku Prinssi.

Kaiken keskiössä on Pikku Tyttö, jota äiti valmistelee aikuisten tiukkaan ja tehokkaaseen maailmaan. Naapurin omalaatuinen mutta hyväsydäminen Lentäjä uhkaa sekoittaa suunnitelmat. Lentäjä esittelee uudelle ystävälleen maailman, jossa kaikki on mahdollista. Maailman, johon hänet aikanaan tutustutti Pikku Prinssi. Pikku Tytön taianomainen ja tunteikas matka Pikku Prinssin maailmaan voi alkaa. Pikku Tyttö löytää tiensä lapsuuteen ja oppii, että ihmissuhteet ovat kaikkein tärkein asia maailmassa. Ja vain sydämellä, ei silmillä, näkee asioiden oikean laidan.

K 7 / 4
KESTO 1h 48 min
VAPAA PÄÄSY!


KLO 17:00
BEASTS OF THE SOUTHERN WILD

Elokuva perustuu Lucy Alibarin näytelmään Juicy and Delicious, josta ohjaaja Benh Zeitlin on ottanut mukaan olennaisen elementin: isän ja tyttären suhteen. Zeitlin ja toisena käsikirjoittajana toiminut Alibar siirsivät tapahtumat New Orleansin ympäristöä muistuttavalle tulva-alueelle. Nuori tyttö nimeltä Hushpuppy elää isänsä Winkin kanssa rähjäisessä asuntovaunussa Bathtub-nimisessä yhteisössä. He asuvat tulvapadon väärällä puolella, mutta Hushpuppyn mielestä se on maailman kaunein paikka.
Elokuva on kuvattu 16-millisellä filmillä aidoilla tapahtumapaikoilla, soilla ja rämeisessä luonnossa. Tunnelmat ovat alussa karun realistisia, mutta vähitellen se muuttuu kiehtovaksi fantasiaksi.

K 12 / 9
KESTO 1h 33 min
VAPAA PÄÄSY!

KLO 19:00
JUMALISTA JA IHMISISTÄ

Tositapahtumiin perustuva ranskalaiselokuva Jumalista ja ihmisistä kertoo trappistimunkeista levottomuuksien repimässä Algeriassa. Islamistiryhmä terrorisoi algerialaista vuoristokylää, ja munkkeja kehotetaan palaamaan kotimaahansa. Osa munkeista päättää kuitenkin jäädä luostariinsa, jossa he viettävät yksinkertaista elämää maata viljellen ja antaen lääkärinapua paikallisille asukkaille. Sykähdyttävällä realistisella otteella ohjattu ranskalaiselokuva voitti viime keväänä Cannesin Grand Prix -palkinnon. Elokuva on Ranskan Oscar-ehdokas.

K 12 / 9
KESTO 2h 5min
VAPAA PÄÄSY!


LA 6.5.

KLO 13:00
THE BOSS BABY

DreamWorks Animation ja Madagascarin ohjaaja tutustuttavat sinut tähän erityislaatuiseen vauvaan. Hän on pukeutunut pukuun ja solmioon, puhuu miehen äänellä ja hän esittää pääosaa DreamWorksin animaatiossa THE BOSS BABY. Leikkisän hauska animaatio kertoo siitä maailmankaikkeutta järisyttävästä tapahtumasta, kun perheeseen saapuu uusi vauva – ainakin mielikuvitukseltaan vilkkaan 7-vuotiaan Timin silmin. Vauhdikas, hauska ja suurella sydämellä tehty koko perheen animaatio nivoo perheet yhteen ja muistuttaa mikä perheessä on kaikkein tärkeintä.

K 7 / 4
KESTO 1h 38 min
LIPUT 8€

KLO 15:00
LA LA LAND

Here is for the fools who dream.

La La Land -elokuva kertoo aloittelevan näyttelijän Mian (Emma Stone) ja omistautuneen jazz-muusikon Sebastianin (Ryan Gosling) tarinan. He ponnistelevat unelmiensa eteen kaupungissa, joka tunnetusti tuhoaa toiveet ja särkee sydämet. Nykyhetken Los Angelesin päivittäisestä elämästä kertova alkuperäismusikaali tutustuttaa unelmien tavoittelun iloihin ja suruihin. Oscar-®ehdokas Damien Chazellen (Whiplash) käsikirjoittama ja ohjaama La La Land on rakkaudenosoitus enkelten kaupungille ja Hollywood-musikaaleille.

- S -
KESTO 2h 8 min
LIPUT 10 €

KLO 17:30
JACQUES - ELÄMÄ MERELLÄ

Punaisesta piposta ja huikeista dokumenttielokuvista tunnetun legendaarisen Jacques Cousteaun elämäkertaelokuvasta ei puutu upeita kuvia merenalaisesta maailmasta, joka oli Cousteaulle kaikki kaikessa.

Ranska, vuonna 1948. Jacques Cousteau (Lambert Wilson), hänen vaimonsa Simone (Audrey Tautou) ja pariskunnan kaksi poikaa asuvat paratiisissa, kauniissa talossa Välimeren rannalla. Mutta Cousteau on levoton. Hän ei voi ajatella mitään muuta kuin seikkailua. Vedenalaisen hengityslaitteen kehitellyt mies haluaisi testata laitetta ja tutkia merten salaisuuksia sen avulla. Ja hän on valmis uhraamaan aivan kaiken unelmansa eteen. Jo pikkupoikana Jacques-Yves Cousteau rakasti merta. Sairaalloisesta lapsesta kasvoi utelias ja peloton nuorukainen. Cousteausta tuli merivoimien sotilas, sukeltaja, merten tutkija, myöhemmin myös merten suojelija ja Oscar-palkittu elokuvantekijä. Cousteaun keksinnöt vedenalaisista kameroista hengityslaitteisiin mullistivat maailmaa niin meren alla kuin maan päällä. Calypso-laivan todellisena kapteenina pidetty vaimo, Simone, oli voimakastahtoinen nainen. Simone ja pariskunnan kaksi poikaa, Philippe (Pierre Niney) ja Jean-Michel (Benjamin Lavernhe) olivat ihmisläheiselle Cousteaulle kaikki kaikessa – vaikka komealla tv-julkkiksella riittikin vientiä lähes joka satamassa.

K 7 / 4
KESTO 2h 3 min
LIPUT 10 €


SU 7.5. KLO 15:00
YLIVIESKAN SEURAKUNNAN LAPSI-, NUORISO- JA KIRKKOKUORON KEVÄTKONSERTTI

Tuotto uuden kirkon rakentamiseen

Liput 10€

15€ perhelippu Akustiikasta (2 aikuista ja alaikäiset lapset)

Kahvila palvelee tuntia ennen konserttia.

Konsertissa ei väliaikaa.

KE 10.5. KLO 19:00
TOUKOKUUN TAITAVAT

Esiintyy Ylivieskan seudun musiikkiopiston oppilaita

Vapaa pääsy!

KE 17.5. KLO 19:00

YLIVIESKAN SEUDUN MUSIIKKIOPISTON RYTMIMUSIIKIN KONSERTTI

Vapaa pääsy!

PE 19.5. KLO 18:00

MUN JUTTU - TANSSIOPISTO UUSIKUUN KEVÄTNÄYTÖS - SUOMI100

Mun juttu! on Tanssiopisto Uusikuun Ylivieskan tanssioppilaiden sekä syventävien ryhmien kevätnäytös. Mukana myös oppilaiden omia koreografioita.
Näytös on osa opiston kevätnäytöskiertuetta, jossa yhteensä mukana on 400 lasta ja nuorta seitsämältä paikkakunnalta taiteen perusopetuksen ryhmistä. Tanssiopisto Uusikuun kevätnäytöskiertue 2017 on valittu viralliseksi Suomi 100 -juhlavuoden tapahtumaksi. Tervetuloa katsomaan esityksiä!

Liput: 10€ aikuiset, 5 € 12-18 vuotiaat, alle 12 v. vapaa pääsy


LA 20.5. KLO 19:00

LAIDUNKARKELOT -
MIRKKA PAAJANEN JA YTY-IMPROTEATTERI

SÄESTYS JOCKE KANTOLA

Kalajoelta kotoisin olevaa Mirkka Paajasta kiehtovat elämänmakuiset ja oivaltavat tarinat. Hänen musiikkityyliään voisi luonnehtia folk-vaikutteiseksi pop-musiikiksi.

Laulunopettajaksi valmistunut Paajanen on tullut tutuksi useiden suomalaisten artistien taustalaulajana. Samuli Edelmannin bändissä Mirkka Paajanen on ollut mukana vuodesta 2008 lähtien. Paajanen on tehnyt kiertueita mm. Cheekin, Katri Helenan, Jari Sillanpään, Lauri Ylösen ja Anna Eriksonin kanssa. Mirkka Paajanen työstää parhaillaan sooloalbumia. Konserttiin tuo lisävärinää YTY-teatterin yleisönkin mukaansa tempaava, valloittava Impro-ryhmän esitys Matti Juntusen johdolla. Estradilla tullaan näkemään YTY-teatterin tuttuja näyttelijöitä

Liput 10€

Kahvila ja ravintola palvelevat tuntia ennen konserttia ja väliajalla

SU 28.5. klo 18:00

YLIVIESKAN MIESKUORO - SININEN JA VALKOINEN

SOLISTINA KALLE JUSSILA

Kevääseen kuuluu erottamattomana osana muuttolintujen paluu ja lintujen liverrys. Kuten muuttolinnut Ylivieskan mieskuoro palaa esiintymislavalle omalla perinteisellä kevätkonsertillaan kulttuurikeskus Akustiikassa.
Konsertin alkuun kuoro esittää a cappella sävelmiä - Kevätsointujen perinteisestä kevään ylistyksestä serenadeihin ja tunnelmallisista balladeista hiukan räväkämpään menoon. Konsertin kappaleiden kirjo kattaa musiikkia moneen makuun.
Sininen ja valkoinen konserttimme vierailevaksi tähdeksi olemme saaneet Kalle Jussilan. Hän esittää omasta ohjelmistostaan mm sikermän operetista Mustalaisruhtinatar sekä kappaleet Olen suomalainen, Enkeleitä seitsemän ja Öiset kitarat. Lisäksi Kalle Jussila laulaa mieskuoron solistina. Konsertin säestyksestä huolehtii mieskuoron oma YMK-band. Kuoroa johtaa tuttuun tapaan Olena Mikhailova. Ylivieskan mieskuoro on Ylivieskan seudun kansalaisopiston esiintyvä piiri.

Tule viihtymään kanssamme!

Liput 15€

Kahvila ja ravintola palvelevat tuntia ennen konserttia ja väliajalla

MA 29.5. KLO 19:00

YLIVIESKAN SEUDUN MUSIIKKIOPISTO PÄÄTÖSKONSERTTI

Esiintyy Ylivieskan seudun musiikkiopiston oppilaita

Vapaa pääsy!

TI 30.5. KLO 18:00

AKUSTIIKKA-KINO

PIRATES OF THE CARRIBBEAN - DEAD MEN TELL NO TALES

Uuteen seikkailuun joutunut kapteeni Jack Sparrow saa huomata epäonnensa vain lisääntyneen, kun hänen vanhan vihollisensa kapteeni Salazarin (Bardem) johtamat tappavat haamumerirosvot pakenevat Paholaisen kolmiosta, tavoitteenaan tappaa kaikki merirosvot. Kapteeni Jackin ainoa toivo on löytää legendaarinen Poseidonin atrain, joka tuo kantajalleen voiman hallita kaikkia meriä.

K 12 / 9
LIPUT 10 €


PE 2.6. KLO 18:00

PÄIVÄRINNAN LAPSIKUORON KEVÄTKONSERTTI
SUOMALAISIN SÄVELIN

Päivärinnan Lapsikuoron Kevätkonsertti –Suomalaisin sävelin
Johtaa Sanna Hilonen ja säestys Saija Pesola

Liput:
Aikuiset 8 €
Lapset alle 12v. 4 €

Konsertissa ei väliaikaa. Kahvila palvelee tuntia ennen konserttia.

SYYSKAUDEN OHJELMISTO

SU 20.8. KLO 18:00

ALANKOMAIDEN KAMARIORKESTERI
Solistinaan Virpi Räisänen, mezzosopraano. Gordan Nikolić, konserttimestari


Alankomaiden Kamariorkesteri maailman pitkäikäisin ja arvostetuin kamariorkesteri saapuu ensivierailulle Suomeen.
Oulunsalo Soi yhteistyössä Ylivieskan kulttuuritoimen kanssa tuo sykähdyttävän konsertin Ylivieskan Kulttuurikeskus Akustiikkaan, kun Alankomaiden Kamariorkesteri Amsterdamista tulee konsertoimaan yhdessä mezzosopraano Virpi Räisäsen kanssa. Vuonna 1955 perustettu orkesteri konsertoi kerrasta toiseen loppuunmyydyille yleisöille kotisalissaan, Amsterdamin Concertgebouw’ssa, ja soittaa säännöllisesti oopperaproduktioissa yhdessä maailman tunnetuimmista oopperataloista, De Nederlandse Operassa. Kansainväliset kärkifestivaalit, esimerkiksi Edinburgh Festival, Wiener Festwochen ja La Folle Journeé in Nates, ovat niin ikään saaneet kokoonpanon vieraakseen. Lisäksi orkesteri on tehnyt valtavan määrän levytyksiä, joista vanhimpiakin esimerkiksi Yleisradio käyttää edelleen. Orkesterin taiteellisena johtajana ja konserttimestarina on toiminut serbialaissyntyinen viulisti Gordan Nikolić vuodesta 2004 alkaen. Nikolićin intohimo ja sitoutuneisuus on nostanut orkesterin taiteellisiin korkeuksiin. Marraskuussa 2016 Milanon La Scalassa debytoinut Virpi Räisänen on tunnettu erityisesti musiikillisesta laaja-alaisuudestaan sekä vanhan että uuden musiikin tulkitsijana. Virpi Räisänen debytoi Salzburgin musiikkijuhlilla kesällä 2009 Luigi Nonon oopperassa Al gran sole carico d’amore Wienin filharmonikkojen kanssa. Kesällä 2010 hänet kutsuttiin uudelleen Salzburgin musiikkijuhlille Wolfgang Rihmin oopperan ”Dionysos” maailman kantaesitykseen. Räisäsellä on ollut kiinnityksiä Berliinin valtionoopperaan kaudesta 2011 lähtien. Lisäksi hän on laulanut oopperarooleja mm. Alankomaiden oopperassa, Suomen Kansallisoopperassa, Schwetzingenin oopperajuhlilla, Savonlinnan Oopperajuhlilla ja Aix-En-Provencen musiikkijuhlilla. Euroopan maiden lisäksi Räisänen on konsertoinut Japanissa, Hong Kongissa ja Yhdysvalloissa useiden tämän hetken tunnetuimpien orkestereiden solistina. Maailmanlaajuisesti noteerattu Legacy of Mahler -debyyttilevy yhdessä pianisti Marita Viitasalon kanssa ilmestyi vuonna 2012. Kaksi vuotta myöhemmin Räisänen lauloi Calmo-teoksen solistina Radion sinfoniaorkesterin Berio-levyllä, joka nimettiin vuoden 2015 The Gramophone -palkintoehdokkaaksi. Räisänen on kantaesittänyt lukuisia teoksia, joista useat on sävelletty ja omistettu hänelle. Vuonna 2010 hänelle myönnettiin Osuuspankin Taitaja-stipendi ja vuonna 2015 valtion taiteilija-apuraha.

Liput 25€ ennakko
30€ ovelta
22€ ryhmät, väh. 10 henkilöä

Kahvila ja ravintola palvelevat tuntia ennen tapahtumaa ja väliajalla

SUOMI 100 - juhlavuoden konserttitarjous!

20.8. ja 24.9. konsertteihin lippu yhteensä 30€, Akustiikasta

LA 9.9. KLO 19:00

SF-BLUES 15 VUOTTA - JUHLAKONSERTTIKIERTUE

HEIKKI SILVENNOINEN, DAVE LINDHOLM JA PEPE AHLQVIST

Heikki Silvennoinen, Dave Lindholm ja Pepe Ahlqvist perustivat blues- ja rockyhtye SF Bluesin vuonna 2002. Kesällä 2012 yhtye teki mittavan 10-vuotisjuhlakiertueen alkuperäisessä kokoonpanossa. Silloin bändi esiintyi noin 20 festivaalikeikalla ympäri Suomen. Mukana kokoonpanossa olivat koko kansan blues-mies Dave Lindholm sekä SF Blues -isännät Pepe Ahlqvist ja Heikki Silvennoinen. Kompissa toimivat basisti Mikko Löytty sekä Jani Auvinen rummuissa.
SF Blues palaa viiden vuoden keikkatauoltaan lavoille vuonna 2017! Luvassa on noin 30 keikkaa.

Liput ennakko 28€ (myynnissä 9.9. klo 18:00 saakka). Liput ovelta 30€

Kahvila ja ravintola palvelevat tuntia ennen tapahtumaa ja väliajalla

SU 24.9. KLO 15:00

SUOMI100 - JUHLAVUODEN KONSERTTI
Juha Uusitalo, bassobaritoni & Jouni Somero, piano


Bassobaritoni Juha Uusitalo ja pianotaiteilija Jouni Somero ovat koonneet konserttiohjelman, joka juhlistaa vuonna 2017 itsenäisen Suomen juhlavuotta. Isänmaallisen konsertin ohjelma sisältää Oskar Merikannon, Toivo Kuulan, Leevi Madetojan ja Jean Sibeliuksen lauluja, Merikannon ja Kuulan pianoteoksia sekä Sibeliuksen Finlandian säveltäjämestarin vaikuttavana pianosovituksena.
Molemmat taiteilijat edustavat alansa kotimaista kärkeä. Juha Uusitalo on esiintynyt kaikissa merkittävissä oopperataloissa Euroopassa ja Amerikassa. Uusitalon vaikuttavat Wagner-tulkinnat New Yorkin Metropolitanissa, Milanon La Scalassa, Savonlinnan Oopperajuhlilla ja Tokiossa ovat hurmanneet sekä yleisön että kriitikot. Uusitalo on ollut myös mukana useassa kansainvälisessä oopperalevytyksessä.
Jouni Somero on soittanut uransa aikana yli 2800 konserttia eri puolilla maailmaa. Hän on tehnyt yhteistyötä lukuisten koti- ja ulkomaisten laulajien, instrumentalistien ja kapellimestareiden kanssa. Somero on eniten levyttänyt suomalainen pianisti.

Liput 15€ ja 10€

Kahvila ja ravintola palvelevat tuntia ennen tapahtumaa ja väliajalla

SUOMI 100 - juhlavuoden konserttitarjous!

20.8. ja 24.9. konsertteihin lippu yhteensä 30€, Akustiikasta

LA 30.9. KLO 19:00

TANGO-LANDOLAN JUHLAKONSERTTI -
Tanssimusiikkia 50 vuotta

Rautio - Alavieska lähtöinen Tango-Landola on yksi Pohjois-Suomen vanhimmista tanssiorkestereista. Se aloitti keikkailun vuonna 1967 ja saavutti nopeasti suuren suosion Pohjois-Suomen tanssiväen keskuudessa. Orkesteri soittaa iloista, rytmikästä ja perinteellistä tanssimusiikkia suomalaiseen makuun. Landola on vuosien varrella säestänyt myös lukuisia nimekkäitä kotimaisia iskelmämusiikin tähtiä. Tango-Landola juhlii nyt 50-vuotistaivaltaan vahvistetulla kokoonpanolla soittaen 60- ja 70-luvun nostalgista ja suuren yleisön suosimaa tanssimusiikkia.

Orkesterin laulusolisteina ovat Leo Kinnunen ja Jussi Kiiveri. Miehisiä solisteja tukee viehättävä naistrio Arja Löytynoja, Leila Poutiainen ja Noora Östberg. Edesmennyttä Landolan solistia Unto Vierimaata muistelee Janne Nietula.

Tango-Landolassa soittavat:
Tuomo Hämäläinen (kitara, laulu)
Keijo Nivala (harmonikka, koskettimet)
Vesa Kinnunen (basso)
Esko Puutio (rummut)
Timo Vesajoki (koskettimet)
Heikki Hakola (lyömäsoittimet)


Tango-Landolan livetulkinta kappaleesta ”Lapsuuden vala”Liput 20 €

Kahvila ja ravintola palvelelvat tuntia ennen konserttia ja väliajalla

SU 8.10. KLO 14:00

ILTA KANNAKSELLA

TUIKI LATVALA, laulu ja viulu
JUHA REPO, laulu ja puhallinsoittimet
MARIAN PETRESCO, piano

Tunnelmallinen konserttikokonaisuus koottuna sotalauluista sekä lauluista Karjalasta.
Ilta Kannaksella, Äänisen aallot, Liisa pien ja monet muut ikimuistoiset sävelet vievät kuulijat tunnelmasta toiseen.
Konserttiin kuuluu myös kaunis kuvamateriaali Karjalan kunnailta.


Liput 15€, sisältää kahvitarjoilun

TO 2.11. KLO 18:00

JOKERI POKERI BOX

Simon Parhaat -TaikaShow - Iloista huipputaikaa koko perheelle!
Lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja Pikku Kakkosesta tuttu maailmanmestari-taikuri Simo Aalto tarjoilee taika-ilopillerin yhdessä avustajavaimonsa Kirstin kanssa. Uudessa koko perheen taikashowssa nähdään mestaritaikurin osaamisen koko kirjo: vaativista sorminäppäryystempuista aina hämmästyttäviin illuusioihin saakka. Simon mukaansa tempaava esiintyminen ja ilmiömäinen kyky ottaa yleisönsä takaavat, että taikapillerin vaikutus säilyy pitkään! Mukana hauskanpidossa ovat myös Simon ja Kirstin ihanat eläinystävät.

Ei väliaikaa

Järj. Jokeri Pokeri Box Oy

Liput 14 €. Perhe 4 hlöä 50 €
Perhelippu Akustiikasta
Alle 2 v. maksutta sylissä

LA 4.11. KLO 19:00

TUURE KILPELÄINEN JA KAIHON KARAVAANI
Autiosaari -kiertue 2017

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani tekee syksyllä Suomen oloissa mittavan konserttisalikiertueen. Luvassa on 31 konserttia loka- ja marraskuussa eri puolilla Suomea.
"Ideamme on soittaa täyslaidallinen sitä meininkiä, missä Kaihon Karavaani kulkee juuri nyt. Luvassa on rytmiä, karnevaalia, akustista tunnelmointia, surumielistä kaihoa ja isoa iloa", luonnehtii Tuure Kilpeläinen tulevaa.
Tuure Kilpeläisen ja Kaihon Karavaanin loistava uusi albumi Surusilmäinen kauneus kiteyttää jotain aitoa ja osuvaa suomalaisesta arkitodellisuudesta, rakkaudesta ja kaipuusta tällä hetkellä. Levy nousi heti listaykköseksi julkaisustaan ja myi kultaa nopeasti. Yhtye on palkittu tänä vuonna useaan kertaan. Neljän Emma-ehdokkuuden päälle Karavaani voitti Vuoden yhtye –palkinnon Iskelmän yleisöäänestyksessä. Todelliseksi murskahitiksi noussut Autiosaari valittiin vastikään Radiogaalassa vuoden radiobiisiksi. Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani on hionut soittoaan seitsemän vuoden ajan keikkailemalla sekä levyttämällä ahkerasti. Bändi on luonut aivan oman kategoriansa ja soundinsa, jota on vaikeaa lyödä mihinkään karsinaan.
Valloittavat keikat ovat bändin tavaramerkki ja suosio on uusien kappaleiden myötä vain kasvussa - liput konserttiin on syytä ostaa ajoissa.

Liput 35€

Kesto n. 2,5 tuntia, sisältää väliajan.
Järjestäjä: Central Line Entertainment Oy

Kahvila ja ravintola palvelevat tuntia ennen tapahtumaa ja väliajalla

Ylivieskan Kulttuurikeskus Akustiikka
Tapahtumien aarreaitta

Kulttuurikeskus Akustiikka
Koulukatu 2B
84100 Ylivieska
karttalinkki Akustiikkaan
Myyntipalvelu puh. 044 4294 543,
044 4294 546 (klo 8-16)

Lipunmyynti avoinna
ma-pe 12.00-19.00
la 12.00-15.00 puh. 044 4294 545. akustiikkainfo@ylivieska.fi
Osta liput täältä

Akustiikka on Ylivieskan
tapahtuma- ja kokouskeidas

Tapahtuma-, kokous- ja koulutustiloja sekä
tarjoilua 5 - 401 hengelle.
Pyydä tarjous!

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki