LIPUT OSTETTAVISSA MYÖS ENNAKKOON


Akustiikan lipunmyynti on avoinna
ma-pe 12-19 ja la 12-15


Kino-passilla joka kuudes elokuva ilmainen, kysy passia Akustiikan lipunmyynnistä!
Passi on perhekohtainen ja voimassa 6 kk.

LAUANTAINA 8.4.

KLO 13:00 Smurffit - Kadonnut kylä

Suomeksi puhuttu.
Tässä kokonaan animoidussa täysin uudenlaisessa smurffiseikkailussa salaperäinen kartta johdattaa Smurffiinan ja hänen parhaat ystävänsä Välkyn, Tohelon ja Pattismurffin kilpajuoksuun taianomaisia otuksia vilisevän Kielletyn metsän halki löytääkseen kadonneen kylän ennen ilkeää Velhoa. Toiminnan ja vaaran täyteinen matka johdattaa smurffinelikon smurffihistorian suurimman salaisuuden jäljille!

LIPUT 8 €
K 7 / 4
Kesto 1h 30 minKLO 15:00 Beauty and the Beast - Kaunotar ja hirviö

Originaali normaaliversio

Rakastettu tarina herää valkokankailla eloon ennennäkemättömällä tavalla uudessa Kaunotar ja Hirviö -live-action-elokuvassa.

Beauty and the Beast – Kaunotar ja Hirviö kertoo terävästä, kauniista ja itsenäisestä nuoresta naisesta Bellestä, jonka Hirviö ottaa vangikseen linnaansa. Vaikka onkin peloissaan, Belle ystävystyy linnan lumotun palvelusväen kanssa ja oppii näkemään Hirviön kauhistuttavan ulkonäön alla piilevän hyväsydämisen prinssin.

Elokuvan pääosissa nähdään Emma Watson Bellenä, Dan Stevens Hirviönä ja Luke Evans Gastonina – komeana, mutta pinnallisena kyläläisenä, joka kosiskelee Belleä. Kevin Kline on Maurice - Bellen isä, Josh Gad on Le Fou - Gastonin apuri, Ewan McGregor on Lumière - kynttilänjalka. Stanley Tucci on Maestro Cadenza - cembalo, Gugu Mbatha-Raw on Plumette - pölyhuiska, Audra McDonald Madame De Garderobe - vaatekaappi. Nathan Mack on teekuppi Chip. Ian McKellen on Cogsworth - kello ja Emma Thompson teepannu Mrs Potts.

LIPUT 8 €
K 12 / 9
Kesto 2h 10 min

MOVIE COMPANY ALATALO OY

SUOMEN VANHIN JA ISOIN KIERTÄVÄ ELOKUVATEATTERI JO VUODESTA 1951


Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki