MOVIE COMPANY ALATALO OY

SUOMEN VANHIN JA ISOIN KIERTÄVÄ ELOKUVATEATTERI JO VUODESTA 1951

Liput ostettavissa ennakkoon Akustiikan lipunmyynnistä
ma-pe 12-18 ja la 12-15 sekä tuntia ennen näytöstä.
Ja Lipputoimistosta http://www.lipputoimisto.fi/


MA 15.1.2018 KLO 17:00

FERDINAND

Suomeksi puhuttu.

Ferdinand on jättikokoinen härkä, joka on varustettu suurella sydämellä. Hän on iloinen otus, joka viihtyy niityllä suuren puun varjossa kukkia nuuhkien. Virheellisesti häntä luullaan vaaralliseksi hirviöksi, jolloin hänet napataan kiinni ja viedään pois kotoa. Ferdinand haluaa kovasti palata perheensä luo takaisin, joten hän lähtee seikkailuun kotia kohti omalaatuisen ystäväjoukkonsa kanssa. Ferdinand todistaa, ettei härkää voi tuomita pelkän ulkokuoren perusteella.

LIPUT 8 €
Kesto 1h 48 min
K 7 / 4

MA 15.1.2018 KLO 19:00

KAIKKI OIKEIN

Kaikki oikein on draamakomedia Eevistä, joka voittaa lotossa jättipotin. Eevi työskentelee kauneushoitolassa ja elää vaatimattomasti Helsingin laitamilla rokkarimiehensä Karin kanssa. Voiton jälkeen pariskunta sopii jatkavansa elämää toistaiseksi kuten ennenkin, kertomatta voitosta muille. Rahat kuitenkin polttelevat taskussa, mitä heidän on vaikea peitellä. Samalla käsitys itsestä ja parisuhteesta joutuu koetukselle. Kaikki tuntuvat suhtautuvan heihin omituisesti, vaikka he yrittävät viestittää olevansa samoja ihmisiä kuin ennenkin. Tuovatko miljoonat mukanaan onnea ensinkään?

LIPUT 10 €
Kesto 1h 36 min
- S -

TI 16.1. KLO 18:00

STAR WARS: THE LAST JEDI

Skywalker-saaga saa jatkoa Lucasfilmin elokuvassa Star Wars: The Last Jedi, kun The Force Awakens -elokuvasta tutut sankarit yhdistävät voimansa galaktisten legendojen kanssa ja matkaavat eeppiselle seikkailulle, jonka varrella kohdataan niin ikivanhoja arvoituksia kuin järisyttäviä paljastuksia menneisyydestä.

LIPUT 10 €
Kesto 2h 32 min
K 12 / 9


Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki