KULTTUURIKESKUS AKUSTIIKAN
TAIDENÄYTTELYT 2017TAMMIKUU
Sanna-Mari Prittinen

HELMIKUU
Pauliaukusti Haapanen 1.2.-26.2.

Juhani Palmu 27.2.-4.3. Näyttey avoinna ma-pe klo 8-19 ja la-su 12-15.

Juhani Palmun kirkkoaiheiset teokset myyntinäyttelyyn Akustiikkaan
Taiteilija Juhani Palmu on tehnyt Ylivieskan kirkon palaneiden hirsien päälle kymmenen maalauskokonaisuutta, jotka ovat tulossa näyttelyyn Ylivieskan Kulttuurikeskus Akustiikkaan 27.2.-5.3. väliseksi ajaksi. Ajatus ei ollut uusi, sillä Palmu teki aikoinaan maalauksia myös vuonna 1997 palaneen Tyrvään kirkon paanujen päälle. Ylivieskan kirkosta tehdyt maalaukset ovat nyt ensimmäistä kertaa esillä näyttelyssä, jossa voi tehdä maalauksista ostotarjouksia. Tauluista saadun tuoton Palmu haluaa lahjoittaa Ylivieskan Kirkkotalakoisiin.

http://www.ylivieskanseurakunta.fi/index.php?act=read_post&post_id=1709

MAALISKUU
Runoja ja tarinoita. Anna-Raita Hintikka 6.3-31.3.2017
Akryylimaalauksia.


HUHTIKUU
Terho Perkkiö kokoelma 1.-15.4.
Mari Heikkilä & Jokiranta Team 18.-29.4.

TOUKOKUU
Pensselimatkailijat. Tyyne Salanne, Salme Huuskonen, Anita Kallio ja Tiina Piippo. Ylivieskan seudun kansalaisopiston Kivat Koloristit

KESÄKUU - HEINÄKUU
Matkalla Onneen. stichting White Cube 21.6.-2.7.

HEINÄKUU
Akustiikka suljettu 3.7. alkaen

ELOKUU
Ylivieskan alueen kuvantekijät

SYYSKUU
YSTY ry

LOKAKUU
Tailaamo ry

MARRASKUU
Jari Antila

JOULUKUU
Varaus


Ylivieskan kulttuurikeskus Akustiikan näyttelysali on monipuolinen valoisa tila, jonka pinta-ala on 130m2 ja seinien ripustuspinta-ala juoksumetreissä 70jm. Näyttelysalissa on neljä liikuteltavaa seinäelementtiä, jotka mahdollistavat tilan jakamisen kahteen tai useampaan osaan. Enimmillään näyttelysalissa on korkeutta yli 5m, joten tila mahdollistaa isokokoistenkin maalausten tai muiden teosten esillepanon.

Näyttelysalissa on mahdollista järjestää myös muita tilaisuuksia kuin taidenäyttelyitä. Tila soveltuu hyvin koulutuksen tarpeisiin ja erilaisiin yleisötilaisuuksiin. Tilaan voidaan siirtää täydellinen kokoustekniikka videotykkeineen ja internetyhteyksineen. Näyttelysali toimii myös konserttien ja muiden kulttuuritilaisuuksien yleisölämpiönä.

Näyttelysalin nimi vuoteen 2022 saakka on PPO-sali.

Myyntipalvelu p. 044-4294 543

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki