YLIVIESKAN KULTTUURIKESKUS

AKUSTIIKAN

KEVÄTKAUDEN OHJELMISTO

TO 30.3. KLO 12:00 AKUSTIIKAN TORSTAITUOKIO. Videoelokuvat, KUN YLIVIESKASTA TULI KAUPUNKI ja PRESIDENTTI KOIVISTON VIERAILU YLIVIESKASSA

Ylivieskan 150-vuotiseen historiaan sisältyy tapahtumia, jotka ovat enemmän tai vähemmän edistäneet paikkakunnan kehitystä. Viime vuosikymmenten historiassa ehkä merkittävimpiä kehityksen vauhdittajia olivat vuonna 1965 toteutunut kauppalapäätös ja kuutisen vuotta myöhemmin siirtyminen kaupunkikauteen. Näiden muutosten taustalla on jo 1930-luvulla syntynyt ehdotus kirkonkylän ja asemanseudun rajaamisesta kauppalaksi. Tuolloin hanke ei edennyt. Elettiin pula-aikaa. Valtionhallinnossa katsottiin, ettei kauppalasta paremmin kuin maalaiskunnastakaan tulisi elinkelpoista.
Ajatus kuntamuodon muuttamisesta jäi kuitenkin elämään. Niinpä kolme vuosikymmentä myöhemmin käynnistyivät kuntaa koskevat muutoshankkeet aiempaa vilkkaampana. Haja-asutusalueella asiaan suhtauduttiin edelleenkin varautuneesti, kunnes valtuutettu Reino Pinola Kantokylän edustajana teki aloitteen, että Ylivieska muutettaisiin kokonaisuudessaan kauppalaksi. Näin tapahtuikin.

Kun kaupunkioikeudet vahvistettiin asetuksella, sen allekirjoitti presidentti Kekkosen sijainen, pääministeri Mauno Koivisto.
Kun myöhemmin Koivisto valittiin presidentiksi, vieraili hän Tellervo-puolisonsa kanssa Ylivieskassa. Näihin tapahtumiin palataan videoelokuvan myötä.


Liput 5€, sis.kahvitarjoilun

PE 31.3. KLO 18.00 BÄNDIKATSELMUS

Tule mukaan kuuntelemaan ja kannustamaan nuoria seutukunnan bändiläisiä. Palautteen antavat Jukka Leppilampi ja Jouko Kantola
Kaksi bändiä tulee saamaan mahdollisuuden esiintyjä Akustiikan upeissa puitteissa nuorisotapahtumassa eli oikean keikan merkeissä.

Vapaa pääsy - Tervetuloa!

Vapaa pääsy - Tervetuloa!

LA 1.4. KLO 19:00 JUHA TAPIO - ITTEKSEEN (LOPPUUNMYYTY)

Kaksikymmentä keikkaa sisältävä Ittekseen –kiertue tarjoaa harvinaisen mahdollisuuden kokea intiimi Juha Tapio -keikka
Nyt lauluntekijä palaa juurilleen ja lähtee kitaransa kanssa keikoille, yksin. Kaksikymmentä keikkaa sisältävä Ittekseen –kiertue käynnistyy helmikuun lopussa ja päättyy huhtikuun alkuun. Luvassa on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä nauttimaan miehen musiikista intiimissä ilmapiirissä. Edellisen kerran Juha on kiertänyt soolona vuonna 2012.
” Mies ja kitara on kuninkuuslaji. Näissä konserteissa tilan saa ja täyttää olennainen. Vain mies ja kitara - sekä laulut, sanottava ja kohtaaminen. Tervetuloa.” kommentoi Juha jo kovasti odottamaansa kiertuetta.

Liput 30 €

Kahvila ja ravintola palvelevat tuntia ennen konserttia ja väliajalla


SU 2.4. KLO 18:00 MAISEMAKUVIA SUOMESTA

Suuri viihdeorkesteri, Kainuu Pops Orchestra. Johtaa Ari Tamminen. Solisteina Johanna Piipponen ja Pekka Mikkola.


Konsertin ensimmäinen puoli keskittyy kuvaamaan suomalaista mielenmaisemaa solistien ja ison orkesterin kanssa tangosta Anssi Tikanmäen orkesterikappaleisiin. Mukana on myös elokuvasävelmiä. Konsertin toisen puolen täyttää Anssi Tikanmäen orkesterisarja Maisemakuvia Suomesta (1981), joka on aidosta kansallisesta musiikkiperinteestämme voimansa ammentava orkesteriteos. Sarja oli heti julkaisuajankohtanaan merkkitapaus viihteellisen orkesterimusiikin vaikealla saralla.
Se saavutti välittömästi suuren joukon kuuntelijoita, joiden musiikkimaku saattoi vaihdella paljonkin. Ja saavuttaa edelleenkin. Sarjan tarinat ovat edelleenkin hämmentävän ajankohtaisia, yli kolmenkymmenen vuoden jälkeen, ja kuvaavat herkästi suomalaista mielenmaisemaa raikkaasta suomalaisesta luonnosta tehtaanpiipun varjoihin, Lapista Ruuhka-Suomeen.

Liput 15€ ja 10€ eläkeläiset, opiskelijat, nuoret

Kahvila palvelee väliajalla

RAUDASKOSKEN LIIKKUVA KOULU ESITTÄÄ:
TI 4.4. KLO 19:00 SUOMI 100 -URHEILUN TÄHTIHETKIÄ! -musiikkinäytelmä

Liput 5€

Liput Akustiikasta

KE 5.4. KLO 19:00 YLIVIESKAN SEUDUN MUSIIKKIOPISTON OPPILASKONSERTTI HUHTIKUUN HARMONIAT

Vapaa pääsy!

TO 6.4. KLO 18:00 JA 21:00 SAMI HEDBERG & NIKO KIVELÄ - Wings of Comedy -kiertue

Stand upin superkaksikko, Sami Hedberg ja Niko Kivelä, yhdistää jälleen voimansa. Wings of Comedy -stand up -kiertueellaan Sami ja Niko esiintyvät sekä yksin että yhdessä. Aiemmin U.G.M.T.M.S.U.S.W.N.K.A.S.H-show’ssaan lavan jakaneet koomikot ovat timantinkovia ammattilaisia, joiden eläytyminen ja tilannetaju ovat omaa luokkaansa. Samin ja Nikon stand upia yhdistää hyväntuulisuus, hetkessä eläminen ja rakkaus lajia kohtaan. Niko Kivelä on tarinankerronnan mestari. Hän on yleisön edessä avoin, rehellinen ja sydäntä lämmittävän hauska. Lavalla Niko kertoo vangitsevaan tyyliinsä oman elämänsä tapahtumista – ja niitähän riittää. Sami Hedbergin ei tarvitse sanoa sanakaan, kun yleisöä naurattaa jo. Hahmokomiikan rakastettu kuningas saa juttujensa ahmat, Pasit ja lentokapteenit heräämään eloon. Samin oikean aivolohkon vuoksi jutut saattavat lähteä oudoille teille, mutta juurikin siksi Sami on niin maagisen hauska. Lennokkaiden juttujen siivittämät illat isännöi räiskyvästä tyylistään tuttu Zaani.

Valtakunnallinen 30 kaupungin kiertue 8.3.-13.5.2017.
Ikäraja 18 vuotta. Esitys sisältää voimakasta kielenkäyttöä.
Kesto väliaikoineen noin 1 h 50 min.

Järjestäjä: Hedberg Entertainment Oy. www.wingsofcomedy.com

Liput ennakkoon 27,50 €/ 24,50 €.
S-Etukortilla 24,50 €.
Ryhmät min. 20 ennakkoon 25,50 €.

Liput ovelta alk. 30 €, ellei tapahtuma ole ennakkoon loppuunmyyty. Lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Kahvila ja ravintola palvelevat tuntia ennen konserttia ja väliajalla

PE 7.4. KLO 19:00 PIENI ELÄIN - Seela Sella 80 vuotta

Rakastettu näyttelijä Seela Sella juhlii syntymäpäiviään monologiteoksella Pieni eläin, jossa maailmaa katsotaan pienen eläimen silmin. Eläimen esikuvana on Nasu, joka on aina ollut Seelan suosikki - ja onhan heissä paljon samaakin! Pienen eläimen kotimetsä on pienentynyt kovasti. Metsät vähenevät koko ajan, eivätkä kaikki eläimet ? etenkään isot ? enää tahdo mahtua niihin. Mahtuuko maailmaan ollenkaan metsiä, saati eläimiä? Pieni eläin pohtii elämän menoa, vanhenemista ja maailman muuttumista - ihmettelee ennen kaikkea ihmisen toimintaa.
Monologiteoksen tekstistä vastaa Leena Tamminen ja ohjauksesta Kari Paukkunen.


Kuva: Johnny Korkman, Jarkko Räsänen

Liput: ennakko 20€. 25 € ovelta
20 € opiskelijat, eläkeläiset, työttömät

Esityksessä ei ole väliaikaa

Kahvila ja ravintola palvelevat klo 18:00 alkaen

TO 13.4. KLO 19.00 ALBATROSSI JA HEISKANEN

Junnu Vainion lauluihin perustuva Jukka Virtasen kirjoittama musiikkikomedia.

Juha "Watt" Vainion tekstit ovat naurattaneet ja koskettaneet suomalaisia jo monen vuosikymmenen ajan. Hänen teksteissään on keskipisteenä tavallinen ihminen, joista luotu kuva on piirtänyt lähtemättömän jäljen lukuisiin sydämiin. Jukka Virtasen letkeä huumori ja Junnun aistikkaat sanoitukset luovat kokonaisuuden, jonka haluaa nähdä uudelleen. Ystävänsä muistolle kirjoittama hauska ja koskettava musiikkinäytelmä sai ensi-iltansa Kotkassa vuonna 1992.

Käsikirjoitus: Jukka Virtanen
Musiikki: Juha Vainio
Ohjaus: Kunto Ojansivu


Lisätietoja

TEATTERI EUROOPPA NELJÄ

Kiertävä teatterilegenda

Kuva: Jiri Halttunen

Liput: 20€
18€ eläkeläiset, opiskelijat, työttömät
Ryhmät väh. 10 henk. Liput 14€

Kahvila ja ravintola palvelelvat tuntia ennen teatteriesitystä ja väliajalla

PE 14.4. KLO 19:00 JARKKO AHOLA - Hauras -kiertue (LOPPUUNMYYTY!)

”Mietin mikä sana kuvaisi esittämääni musiikkia ja tulkintojani lähivuosilta. Yksi näistä sanoista oli ”hauras”. Se kuulostaa hyvältä ja antaa ohjenuoran, kun valitsemme ja sovitamme ohjelmistoa. Tarkoitukseni on omaan tyyliini esittää kappaleita, joista pidän ja joihin koen, että minulla on annettavaa. Genrerajoja nämäkään konsertit eivät tule tuntemaan. Tunnelma tulee olemaan välillä voimakas, välillä intiimi ja… niin, kenties hauraskin”, Jarkko Ahola kuvaa kevään konserttisalikiertuettaan.

Ohjelmapalvelu Dragonwhite Oy

Liput 35€
Ryhmät väh. 10 henk. liput 32 €

Kahvila ja ravintola palvelevat tuntia ennen konserttia ja väliajalla

TI 18.4. KLO 19:00 YLIVIESKAN SEUDUN MUSIIKKIOPISTON RYTMIMUSIIKIN KONSERTTI

Vapaa pääsy!

KE 19.4. KLO 19:00 HUHTIKUUN HARMONIAT -KAMARIMUSIIKKIKONSERTTI

Vapaa pääsy!

TO 20.4. KLO 19:00 VESTERINEN YHTYEINEEN

Kovana livebändinä tutuksi tullut Vesterinen yhtyeineen tunnetaan parhaiten hiteistään Siinä kävi niin, Onnellinen mies, Kiljut riemusta, Kanto, Kukaan ei koskaan, Suurenmoinen elämä, Intiaanit ja Mitä tapahtui Hokkasen Timolle? Viimeisin albumi Kirottu Yksinäisyys julkaistiin lokakuussa 2016, ja siitä on lohkaistu singlet Nuoriherra, Faija käyttää napapaitaa sekä Minne sinä meet.

Vesterinen Yhtyeineen on:
Mikko Enqvist - Kitara
Teemu Jokinen - Rummut
Petri Kivimäki - Kitara
Markus Piha - Basso
Janne Riionheimo - Koskettimet
Martti Vesala - Puhaltimet
Tero Vesterinen – Laulu

www.facebook.com/VesterinenYhtyeineen

Liput ennakko 20 € ja 22 € ovelta

Kahvila ja ravintola palvelevat tuntia ennen konserttia ja väliajalla

PE 21.4. KLO 19:00 ILTA ELOKUVAMUSIIKIN PARISSA

Sini Spoof, laulu
Jocke Kantola, säestys
Lauluyhtye Kuutama

Ilta elokuvamusiikin parissa -konsertissa Sini vie kuulijat aikamatkalle elokuvien, musikaalien ja tuttujen klassikkohittien maailmaan. Illan aikana kuullaan eri musiikin tyylilajeja ja tunnelmia 1920- luvulta aina tähän päivään saakka. Heittäydy mukaan suurien tunteiden vietäväksi tässä viihdyttävässä illassa Sinin ja Joukon sekä Lauluyhtye Kuutaman kanssa!
Sini Spoof on Sievistä kotoisin oleva, nykyään Jyväskylässä asuva monipuolinen ja taitava äänenkäytön ammattilainen; hän on laulutaiteilija, -pedagogi sekä spiikkeri.
Hän on opiskellut laulua ja äänenkäyttöä kansainvälisissä oppilaitoksissa, mm. Complete Vocal Instituutissa Tanskassa valmistuen sieltä 2011 sekä Berklee College of Musicissa Bostonissa.
Sini hallitsee taitavasti äänenkäyttötavat musiikin eri tyylilajeissa, Pop/Rockin, R&B:n, jazzin kautta klassiseen musiikkiin.
Jouko Kantola on ylivieskalaistunut, alkuaan naantalilainen pianisti ja säveltäjä. Hän on soittanut 70-luvulta asti yhtyeissä kuten Pepe Willbergin yhtye, Jukka Leppilampi Co, Christian-Charles de Plicque Duo sekä JockeKantola Band. Jouko opettaa Ylivieskan seudun musiikkiopistossa ja Centria AMK:ssa jazzpianoa ja yhtyeitä. Kuutama on vuodesta 2015 toiminut ylivieskalais-sieviläinen lauluyhtye, jossa on mukana sekä musiikin ammattilaisia että musiikkia pitkälle opiskelleita.

Katso konsertin ohjelma tästäpdf, 160 kb

Sini Spoof

Liput 10€, lapset 5 €

Kahvila ja ravintola palvelevat tuntia ennen konserttia ja väliajalla

LA 22.4. KLO 19:00 Suomi 100 ISKELMIÄ ITSENÄISYYTEMME AJALTA
Ylivieskan karaokekerho

Ylivieskan karaokekerho jatkaa suurta suosiota saaneiden konserttiensa sarjaa tänä keväänä otsikolla Iskelmiä itsenäisyytemme ajalta. Karaokekerho haluaa näin omalta osaltaan juhlistaa itsenäisyyytemme 100-vuotisjuhlavuotta. Konsertin koko ohjelmisto koostuu suosituista kotimaisten säveltäjien ja sanoittajien iskelmistä, joita suomalaiset ovat halunneet eri aikoina kuulla.

Liput 15€

Kahvila ja ravintola palvelelvat tuntia ennen konserttia ja väliajalla

MA 24.4. LuoVuutta kohti

Luovien alojen workshopit & Madventuresin Riku Rantala

Klo 14.30 Tarjoilua
Klo 14.30-16.30 Workshop luovan alan toimijoille
Klo 15.00-16.30 Yritysneuvontaa. Näyttelysali
Klo 16.30-17.00 Workshopin palaute ja ideoita jatkoon
Klo 17.00-18.00 Toteutimme unelmamme verellä, sisulla ja intuitiolla. Tuottaja Riku Rantala, Madventures. Pääsali

OULU SOUTH CREA -HANKE

Katso lisää pdf, 2601 kb

Tervetuloa!

Ilmoittautumiset 20.4. mennessä.

merja.haukipuro@ysk.fi

PE 28.4. KLO 19:00 KLUBI-ILTA - Kaiho Duo: Kaija Kärkinen ja Antti Korhonen

Kaiho on konsertti kahdelle laulajalle ja kitaralle. Esiintyjinä Kaija Kärkinen laulu ja Antti Korhonen kitara ja laulu. Ohjelmassa on tunnettuja suomalaisia iskelmiä ja laulelmia uusina, taidokkaina ja tunnelmallisina sovituksina. Vaikutteita on otettu niin flamencosta, argentiinalaisesta tangosta kuin irlantilaisesta kansanmusiikista. Kappaleita kuullaan mm. Hectorilta, Juicelta, Toivo Kärjeltä ja Tapio Rautavaaralta. Kauniit melodiat ja elämänmakuiset sanoitukset kertovat rakkaudesta, jäähyväisistä, kaipuusta, ilosta, kaihosta ja elämän tragikomediasta.
Kaija Kärkisen sielukas ääni yhdessä Antti Korhosen kitaroinnin kanssa kuljettavat tunnetut sävelmät yllättäviin paikkoihin Andalucian illoista Buenos Airesin kujille. Tapio Rautavaaran Kulkuriveljeni Jan soi Piazzollan tangon tapaan ja Toivo Kärjen Jos vielä oot vapaa saa matkaansa espanjalaisen Solea-poljennon.
Kaihossa perinteinen iltama kulkee käsikädessä herkän kamarikonsertin kanssa.

Akustiikan klubi-illoissa yleisö saa nauttia huippuartistien esiintymisestä käsin kosketeltavassa tunnelmassa. Ravintolapalvelut ovat käytettävissä koko konsertin ajan.

Liput 15 €

Ravintolapalvelut palvelevat koko konsertin ajan

LA 29.4. KLO 19:00 STAND UP!

STAND UP! – Mika Eirtovaara ja muut tv:stä tutut koomikot Suomen-kiertueella

Syksyllä 2016 nähdään Nelosella suomalaisittain historiallinen komiikkateko, kun yhdeksänosainen STAND UP! -sarja tuo viihteen kuninkuuslajin suomalaisiin olohuoneisiin Hangosta Utsjoelle! Tunnelmallisen Kulttuuriareena Glorian lavalle nousee yhteensä 28 suomalaista koomikkoa.

STAND UP! -ohjelmassa nähtäviä esiintyjiä voit yhyttää keväällä myös 34:n kaupungin konserttisaleista! Jokaisella kiertueen keikalla esiintyy ohjelman isäntä ja suomalaisen stand upin supersankari Mika Eirtovaara. Vierainaan hänellä on vaihtuvia, ohjelmasta tuttuja koomikoita, kuten Jaakko Saariluoma, Ilari Johansson, Niko Kivelä ja Krisse Salminen. Katso oman paikkakuntasi esiintyjät tapahtumalistauksesta.

Ylivieskassa esiintyjinä Mika Eirtovaara, Joni Koivuniemi ja Tomi Walamies.

Liput: 27/22 €

Kahvila ja ravintola palvelevat tuntia ennen tapahtumaa ja väliajalla

KE 3.5. KLO 19:00 YLIVIESKAN SEUDUN MUSIIKKIOPISTON RYTMIMUSIIKIN KONSERTTI

Vapaa pääsy!

SU 7.5. klo 15.00
YLIVIESKAN SEURAKUNNAN LAPSI-, NUORISO- JA KIRKKOKUORON KEVÄTKONSERTTI. Tuotto uuden kirkon rakentamiseen

Liput 10€

15€ perhelippu Akustiikasta (2 aikuista ja alaikäiset lapset)

KE 10.5. KLO 19:00 TOUKOKUUN TAITAVAT

Esiintyy Ylivieskan seudun musiikkiopiston oppilaita

Vapaa pääsy!

KE 17.5. KLO 19:00 YLIVIESKAN SEUDUN MUSIIKKIOPISTON RYTMIMUSIIKIN KONSERTTI

Vapaa pääsy!

LA 20.5. KLO 19:00 LAIDUNKARKELOT - MIRKKA PAAJANEN JA YTY-IMPROTEATTERI

Säestys Jocke Kantola

Kalajoelta kotoisin olevaa Mirkka Paajasta kiehtovat elämänmakuiset ja oivaltavat tarinat. Hänen musiikkityyliään voisi luonnehtia folk-vaikutteiseksi pop-musiikiksi.

Laulunopettajaksi valmistunut Paajanen on tullut tutuksi useiden suomalaisten artistien taustalaulajana. Samuli Edelmannin bändissä Mirkka Paajanen on ollut mukana vuodesta 2008 lähtien. Paajanen on tehnyt kiertueita mm. Cheekin, Katri Helenan, Jari Sillanpään, Lauri Ylösen ja Anna Eriksonin kanssa. Mirkka Paajanen työstää parhaillaan sooloalbumia.

Konserttiin tuo lisävärinää YTY-teatterin yleisönkin mukaansa tempaava, valloittava Impro-ryhmän esitys Matti Juntusen johdolla. Estradilla tullaan näkemään YTY-teatterin tuttuja näyttelijöitä

Liput 10€

Kahvila ja ravintola palvelevat tuntia ennen konserttia ja väliajalla

SU 28.5. klo 18:00 YLIVIESKAN MIESKUORO

SOLISTINA KALLE JUSSILA. SININEN JA VALKOINEN.

Kevääseen kuuluu erottamattomana osana muuttolintujen paluu ja lintujen liverrys. Kuten muuttolinnut Ylivieskan mieskuoro palaa esiintymislavalle omalla perinteisellä kevätkonsertillaan kulttuurikeskus Akustiikassa.
Konsertin alkuun kuoro esittää a cappella sävelmiä - Kevätsointujen perinteisestä kevään ylistyksestä serenadeihin ja tunnelmallisista balladeista hiukan räväkämpään menoon. Konsertin kappaleiden kirjo kattaa musiikkia moneen makuun.
Sininen ja valkoinen konserttimme vierailevaksi tähdeksi olemme saaneet Kalle Jussilan. Hän esittää omasta ohjelmistostaan mm sikermän operetista Mustalaisruhtinatar sekä kappaleet Olen suomalainen, Enkeleitä seitsemän ja Öiset kitarat. Lisäksi Kalle Jussila laulaa mieskuoron solistina. Konsertin säestyksestä huolehtii mieskuoron oma YMK-band. Kuoroa johtaa tuttuun tapaan Olena Mikhailova. Ylivieskan mieskuoro on Ylivieskan seudun kansalaisopiston esiintyvä piiri.

Tule viihtymään kanssamme!

Liput 15€

Kahvila ja ravintola palvelelvat tuntia ennen konserttia ja väliajalla

MA 29.5. KLO 19:00 PÄÄTÖSKONSERTTI

Esiintyy Ylivieskan seudun musiikkiopiston oppilaita

Vapaa pääsy!

SYYSKAUDEN OHJELMISTO

LA 9.9. KLO 19:00 SF-Blues Heikki Silvennoinen, Dave Lindholm ja Pepe Ahlqvist
15v-Juhlakonserttikiertue


Heikki Silvennoinen, Dave Lindholm ja Pepe Ahlqvist perustivat blues- ja rockyhtye SF Bluesin vuonna 2002. Kesällä 2012 yhtye teki mittavan 10-vuotisjuhlakiertueen alkuperäisessä kokoonpanossa. Silloin bändi esiintyi noin 20 festivaalikeikalla ympäri Suomen. Mukana kokoonpanossa olivat koko kansan blues-mies Dave Lindholm sekä SF Blues -isännät Pepe Ahlqvist ja Heikki Silvennoinen. Kompissa toimivat basisti Mikko Löytty sekä Jani Auvinen rummuissa.
SF Blues palaa viiden vuoden keikkatauoltaan lavoille vuonna 2017! Luvassa on noin 30 keikkaa.

Liput ennakko 28€ (myynnissä 9.9. klo 18:00 saakka). Liput ovelta 30€

LA 30.9. KLO 19:00 TANGO-LANDOLAN JUHLAKONSERTTI - Tanssimusiikkia 50 vuotta

Rautio - Alavieska lähtöinen Tango-Landola on yksi Pohjois-Suomen vanhimmista tanssiorkestereista. Se aloitti keikkailun vuonna 1967 ja saavutti nopeasti suuren suosion Pohjois-Suomen tanssiväen keskuudessa. Orkesteri soittaa iloista, rytmikästä ja perinteellistä tanssimusiikkia suomalaiseen makuun. Landola on vuosien varrella säestänyt myös lukuisia nimekkäitä kotimaisia iskelmämusiikin tähtiä. Tango-Landola juhlii nyt 50-vuotistaivaltaan vahvistetulla kokoonpanolla soittaen 60- ja 70-luvun nostalgista ja suuren yleisön suosimaa tanssimusiikkia.

Orkesterin laulusolisteina ovat Leo Kinnunen ja Jussi Kiiveri. Miehisiä solisteja tukee viehättävä naistrio Arja Löytynoja, Leila Poutiainen ja Noora Östberg. Edesmennyttä Landolan solistia Unto Vierimaata muistelee Janne Nietula.

Tango-Landolassa soittavat:
Tuomo Hämäläinen (kitara, laulu)
Keijo Nivala (harmonikka, koskettimet)
Vesa Kinnunen (basso)
Esko Puutio (rummut)
Timo Vesajoki (koskettimet)
Heikki Hakola (lyömäsoittimet)

Tango-Landolan livetulkinta kappaleesta ”Lapsuuden vala”Liput 20 €

Kahvila ja ravintola palvelelvat tuntia ennen konserttia ja väliajalla

TO 2.11. KLO 18:00 JOKERI POKERI BOX

Simon Parhaat -TaikaShow - Iloista huipputaikaa koko perheelle!
Lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja Pikku Kakkosesta tuttu maailmanmestari-taikuri Simo Aalto tarjoilee taika-ilopillerin yhdessä avustajavaimonsa Kirstin kanssa. Uudessa koko perheen taikashowssa nähdään mestaritaikurin osaamisen koko kirjo: vaativista sorminäppäryystempuista aina hämmästyttäviin illuusioihin saakka. Simon mukaansa tempaava esiintyminen ja ilmiömäinen kyky ottaa yleisönsä takaavat, että taikapillerin vaikutus säilyy pitkään! Mukana hauskanpidossa ovat myös Simon ja Kirstin ihanat eläinystävät.

Ei väliaikaa

Järj. Jokeri Pokeri Box Oy

Liput 14 €. Perhe 4 hlöä 50 €
Perhelippu Akustiikasta
Alle 2 v. maksutta sylissä

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki