KULTTUURIKESKUS AKUSTIIKKA

KEVÄÄN 2017 OHJELMISTO

SU 28.5. klo 18:00

YLIVIESKAN MIESKUORO - SININEN JA VALKOINEN

SOLISTINA KALLE JUSSILA

Kevääseen kuuluu erottamattomana osana muuttolintujen paluu ja lintujen liverrys. Kuten muuttolinnut Ylivieskan mieskuoro palaa esiintymislavalle omalla perinteisellä kevätkonsertillaan kulttuurikeskus Akustiikassa.
Konsertin alkuun kuoro esittää a cappella sävelmiä - Kevätsointujen perinteisestä kevään ylistyksestä serenadeihin ja tunnelmallisista balladeista hiukan räväkämpään menoon. Konsertin kappaleiden kirjo kattaa musiikkia moneen makuun.
Sininen ja valkoinen konserttimme vierailevaksi tähdeksi olemme saaneet Kalle Jussilan. Hän esittää omasta ohjelmistostaan mm sikermän operetista Mustalaisruhtinatar sekä kappaleet Olen suomalainen, Enkeleitä seitsemän ja Öiset kitarat. Lisäksi Kalle Jussila laulaa mieskuoron solistina. Konsertin säestyksestä huolehtii mieskuoron oma YMK-band. Kuoroa johtaa tuttuun tapaan Olena Mikhailova. Ylivieskan mieskuoro on Ylivieskan seudun kansalaisopiston esiintyvä piiri.

Tule viihtymään kanssamme!

Liput 15 €

Kahvila ja ravintola palvelevat tuntia ennen konserttia ja väliajalla

MA 29.5. KLO 19:00

YLIVIESKAN SEUDUN MUSIIKKIOPISTO PÄÄTÖSKONSERTTI

Esiintyy Ylivieskan seudun musiikkiopiston oppilaita

Vapaa pääsy!

AKUSTIIKKA-KINO

TI 30.5. KLO 18:00

PIRATES OF THE CARRIBBEAN - DEAD MEN TELL NO TALES

Uuteen seikkailuun joutunut kapteeni Jack Sparrow saa huomata epäonnensa vain lisääntyneen, kun hänen vanhan vihollisensa kapteeni Salazarin (Bardem) johtamat tappavat haamumerirosvot pakenevat Paholaisen kolmiosta, tavoitteenaan tappaa kaikki merirosvot. Kapteeni Jackin ainoa toivo on löytää legendaarinen Poseidonin atrain, joka tuo kantajalleen voiman hallita kaikkia meriä.

K 12 / 9
Liput 10 €


PE 2.6. KLO 18:00

PÄIVÄRINNAN LAPSIKUORON KEVÄTKONSERTTI

SUOMALAISIN SÄVELIN

Päivärinnan Lapsikuoron Kevätkonsertti –Suomalaisin sävelin
Johtaa Sanna Hilonen ja säestys Saija Pesola

Liput:
Aikuiset 8 €
Lapset alle 12v. 4 €

Konsertissa ei väliaikaa. Kahvila palvelee tuntia ennen konserttia.

MA 12.6. KLO 19:00

ROMANTIIKKA ENNEN JA NYT

RAUDASKYLÄN SOIVA KESÄ

Ohjelmistossa mm. Brahms ja Rautavaara
Esiintyvät: Konstantin Bogino, Alexander Gebert, Siljamari Heikinheimo, Joanna Hyrsky, Pirkko Simojoki, Anna Kuvaja

Järj. Raudaskylän Soiva Kesä

Liput 10 €

KE 14.6. KLO 10:00

LASTEN KONSERTTI

RAUDASKYLÄN SOIVA KESÄ

Vapaa pääsy kaikille lapsille ja lapsenmielisille, sallittu siis myös aikuisille.

Järj. Raudaskylän Soiva Kesä

Vapaa pääsy!

KULTTUURIKESKUS AKUSTIIKKA

SYYSKAUDEN 2017 OHJELMISTO

SU 20.8. KLO 18:00

ALANKOMAIDEN KAMARIORKESTERI

Solistinaan Virpi Räisänen, mezzosopraano - Gordan Nikolić, konserttimestari

Alankomaiden Kamariorkesteri maailman pitkäikäisin ja arvostetuin kamariorkesteri saapuu ensivierailulle Suomeen. Oulunsalo Soi yhteistyössä Ylivieskan kulttuuritoimen kanssa tuo sykähdyttävän konsertin Ylivieskan Kulttuurikeskus Akustiikkaan, kun Alankomaiden Kamariorkesteri Amsterdamista tulee konsertoimaan yhdessä mezzosopraano Virpi Räisäsen kanssa. Vuonna 1955 perustettu orkesteri konsertoi kerrasta toiseen loppuunmyydyille yleisöille kotisalissaan, Amsterdamin Concertgebouw’ssa, ja soittaa säännöllisesti oopperaproduktioissa yhdessä maailman tunnetuimmista oopperataloista, De Nederlandse Operassa. Kansainväliset kärkifestivaalit, esimerkiksi Edinburgh Festival, Wiener Festwochen ja La Folle Journeé in Nates, ovat niin ikään saaneet kokoonpanon vieraakseen. Lisäksi orkesteri on tehnyt valtavan määrän levytyksiä, joista vanhimpiakin esimerkiksi Yleisradio käyttää edelleen. Orkesterin taiteellisena johtajana ja konserttimestarina on toiminut serbialaissyntyinen viulisti Gordan Nikolić vuodesta 2004 alkaen. Nikolićin intohimo ja sitoutuneisuus on nostanut orkesterin taiteellisiin korkeuksiin.

Marraskuussa 2016 Milanon La Scalassa debytoinut Virpi Räisänen on tunnettu erityisesti musiikillisesta laaja-alaisuudestaan sekä vanhan että uuden musiikin tulkitsijana. Virpi Räisänen debytoi Salzburgin musiikkijuhlilla kesällä 2009 Luigi Nonon oopperassa Al gran sole carico d’amore Wienin filharmonikkojen kanssa. Kesällä 2010 hänet kutsuttiin uudelleen Salzburgin musiikkijuhlille Wolfgang Rihmin oopperan ”Dionysos” maailman kantaesitykseen. Räisäsellä on ollut kiinnityksiä Berliinin valtionoopperaan kaudesta 2011 lähtien. Lisäksi hän on laulanut oopperarooleja mm. Alankomaiden oopperassa, Suomen Kansallisoopperassa, Schwetzingenin oopperajuhlilla, Savonlinnan Oopperajuhlilla ja Aix-En-Provencen musiikkijuhlilla. Euroopan maiden lisäksi Räisänen on konsertoinut Japanissa, Hong Kongissa ja Yhdysvalloissa useiden tämän hetken tunnetuimpien orkestereiden solistina. Maailmanlaajuisesti noteerattu Legacy of Mahler -debyyttilevy yhdessä pianisti Marita Viitasalon kanssa ilmestyi vuonna 2012. Kaksi vuotta myöhemmin Räisänen lauloi Calmo-teoksen solistina Radion sinfoniaorkesterin Berio-levyllä, joka nimettiin vuoden 2015 The Gramophone -palkintoehdokkaaksi. Räisänen on kantaesittänyt lukuisia teoksia, joista useat on sävelletty ja omistettu hänelle. Vuonna 2010 hänelle myönnettiin Osuuspankin Taitaja-stipendi ja vuonna 2015 valtion taiteilija-apuraha.

Liput 25 € ennakko
30€ ovelta
22 € ryhmät, väh. 10 henkilöä

Kahvila ja ravintola palvelevat tuntia ennen tapahtumaa ja väliajalla

SUOMI 100 - juhlavuoden konserttitarjous!

20.8. ja 24.9. konsertteihin lippu yhteensä 30 €, Akustiikasta

LA 9.9. KLO 19:00

SF-BLUES 15 VUOTTA - JUHLAKONSERTTIKIERTUE

HEIKKI SILVENNOINEN, DAVE LINDHOLM JA PEPE AHLQVIST

Heikki Silvennoinen, Dave Lindholm ja Pepe Ahlqvist perustivat blues- ja rockyhtye SF Bluesin vuonna 2002. Kesällä 2012 yhtye teki mittavan 10-vuotisjuhlakiertueen alkuperäisessä kokoonpanossa. Silloin bändi esiintyi noin 20 festivaalikeikalla ympäri Suomen. Mukana kokoonpanossa olivat koko kansan blues-mies Dave Lindholm sekä SF Blues -isännät Pepe Ahlqvist ja Heikki Silvennoinen. Kompissa toimivat basisti Mikko Löytty sekä Jani Auvinen rummuissa.
SF Blues palaa viiden vuoden keikkatauoltaan lavoille vuonna 2017! Luvassa on noin 30 keikkaa.

Liput ennakko 28 € (myynnissä 9.9. klo 18:00 saakka). Liput ovelta 30 €

Kahvila ja ravintola palvelevat tuntia ennen tapahtumaa ja väliajalla

PE 22.9. KLO 19:00

VUOSISADAN SUOMALAINEN -STAND UP -SHOW!

Ali Jahangiri, Pietari Vihula, Petri Hankonen, Veli-Matti Puumala

Vuosisadan suomalainen -stand up -show -tuhansien onnellisten naurujen maa!

Vuosisadan suomalainen voisi olla Aalto, Sibelius, Nurmi, Kekkonen tai Kallio. Tämä show ei todennäköisesti kerro siitä. Voi olla, että vuosisadan suomalainen on vasta syntynyt. Tärkeää on kertoa tarinaa meistä kaikista. Vaikeuksien ja ongelmien voittamisesta, ehkä niille kakkoseksi jäämisestä, mutta nauramisesta niille. Selviytymisestä ja elämän nauttimisesta huumorin avulla. Meillä on muistissamme vuosisadan verran vanhempiemme ja isovanhempiemme elämää, kokemuksia, traumoja ja käyttäytymismalleja. Stand up koomikot purkavat omassa esityksessään huumorin keinoin omia ongelmiaan, kuten mm. ilmaisutaidon puutteita, ongelmien käsittelemättömyyttä ja kyvyttömyyttä näyttää läheisyyttä toisillemme. Koomikoiden lavalla kertomat tarinat omasta elämästään löytävät tarttumapinnan yleisön kokemusten kanssa ja yhdessä jaetut vaikeudet helpottuvat. Vuosisadan suomalainen -kiertue kertoo todella erilaisen taustan omaavien 24 stand up -koomikon tarinan, joka koskettaa ja naurattaa meitä kaikkia.

Myyntiin 22.5.

Liput 22 €, 18 € opiskelijat, eläkeläiset

Kahvila ja ravintola palvelevat tuntia ennen tapahtumaa ja väliajalla

SU 24.9. KLO 15:00

SUOMI100 - JUHLAVUODEN KONSERTTI

Juha Uusitalo, bassobaritoni & Jouni Somero, piano

Bassobaritoni Juha Uusitalo ja pianotaiteilija Jouni Somero ovat koonneet konserttiohjelman, joka juhlistaa vuonna 2017 itsenäisen Suomen juhlavuotta. Isänmaallisen konsertin ohjelma sisältää Oskar Merikannon, Toivo Kuulan, Leevi Madetojan ja Jean Sibeliuksen lauluja, Merikannon ja Kuulan pianoteoksia sekä Sibeliuksen Finlandian säveltäjämestarin vaikuttavana pianosovituksena.
Molemmat taiteilijat edustavat alansa kotimaista kärkeä. Juha Uusitalo on esiintynyt kaikissa merkittävissä oopperataloissa Euroopassa ja Amerikassa. Uusitalon vaikuttavat Wagner-tulkinnat New Yorkin Metropolitanissa, Milanon La Scalassa, Savonlinnan Oopperajuhlilla ja Tokiossa ovat hurmanneet sekä yleisön että kriitikot. Uusitalo on ollut myös mukana useassa kansainvälisessä oopperalevytyksessä.
Jouni Somero on soittanut uransa aikana yli 2800 konserttia eri puolilla maailmaa. Hän on tehnyt yhteistyötä lukuisten koti- ja ulkomaisten laulajien, instrumentalistien ja kapellimestareiden kanssa. Somero on eniten levyttänyt suomalainen pianisti.

Liput 15 € ja 10 €

Kahvila ja ravintola palvelevat tuntia ennen tapahtumaa ja väliajalla

SUOMI 100 - juhlavuoden konserttitarjous!

20.8. ja 24.9. konsertteihin lippu yhteensä 30 €, Akustiikasta

TO 28.9. KLO 18:00

UKRAINALAINEN KANSANTANSSIRYHMÄ VOLYN

Ukrainalainen kansantanssiyhtye Volyn on ammattilaiskollektiivi, joka on perustettu vuonna 1978.
Yhtyeen ohjelmisto on poikkeuksellisen monipuolinen - kaiken perustana on kuitenkin ukrainalainen kansantanssi. Tuliset bukovinalaiset ja volynialaiset tanssit vaihtuvat kasakkakilpailujen monenlaisiin temppuihin ja taisteluhenkeen. Värikkäät ja ilmeikkäät liikkeet, virtuoosimaiset hypyt, salamannopeat pyörähdykset ja tanssien dynamiikan ylittämättömän nopeat muutokset rakentavat ainutlaatuisen värikylläisyyden, energian ja taiteellisen kokonaisuuden.

Konserttiohjelmassa on mukana 17 taiteilijaa ja yhtyeen koreografi on Valeri Smyrnov. Kesto 60 min.

Liput 10 €
30 € perhelippu (4 henk.) Perhelippu Akustiikasta

Esityksessä ei ole väliaikaa.

LA 30.9. KLO 19:00

TANGO-LANDOLAN JUHLAKONSERTTI -

Tanssimusiikkia 50 vuotta

Rautio - Alavieska lähtöinen Tango-Landola on yksi Pohjois-Suomen vanhimmista tanssiorkestereista. Se aloitti keikkailun vuonna 1967 ja saavutti nopeasti suuren suosion Pohjois-Suomen tanssiväen keskuudessa. Orkesteri soittaa iloista, rytmikästä ja perinteellistä tanssimusiikkia suomalaiseen makuun. Landola on vuosien varrella säestänyt myös lukuisia nimekkäitä kotimaisia iskelmämusiikin tähtiä. Tango-Landola juhlii nyt 50-vuotistaivaltaan vahvistetulla kokoonpanolla soittaen 60- ja 70-luvun nostalgista ja suuren yleisön suosimaa tanssimusiikkia.

Orkesterin laulusolisteina ovat Leo Kinnunen ja Jussi Kiiveri. Miehisiä solisteja tukee viehättävä naistrio Arja Löytynoja, Leila Poutiainen ja Noora Östberg. Edesmennyttä Landolan solistia Unto Vierimaata muistelee Janne Nietula.

Tango-Landolassa soittavat:
Tuomo Hämäläinen (kitara, laulu)
Keijo Nivala (harmonikka, koskettimet)
Vesa Kinnunen (basso)
Esko Puutio (rummut)
Timo Vesajoki (koskettimet)
Heikki Hakola (lyömäsoittimet)


Tango-Landolan livetulkinta kappaleesta ”Lapsuuden vala”Liput 20 €

Kahvila ja ravintola palvelelvat tuntia ennen konserttia ja väliajalla

LA 7.10. KLO 19:00

NÄYTTELIJA AHTI JOKINEN JA HURMIO- RYHMÄ

RUNON, TANGON JA RAKASTUMISEN HURMIOSSA

Ahti Jokisen lisäksi runoa ja tangoa tulkitsivat laulaja Ilmo Korhonen sekä muusikot Pirkko Kontkanen(viulu), Eero Safka Pekkonen(haitari) ja Artsi Piispanen flyygeli/piano
Runon, Tangon ja Rakastumisen Hurmiossa konsertti on kaksiosainen.
Ensimmäisessä osassa L. Onervan ja Eino Leinon rakkautta hehkuvat runoelmat limittyvät yhteentoista hurmaavaan tangosävelmään. Tunnelma kietoo pauloihinsa.
Jos ensimmäinen osa sykkii haikeutta ja kaipausta on toinen osa väkevää rakkauden tunnustamista ja iloa. Runot ovat humoristisia, miehistäkin kaihoa ja tunnetta täynnä, sisältäen sydämeen käyviä laulelmia ja kansanlauluaarteita.

Liput 20 € ennakko
25 € ovelta

SUOMI 100 - juhlavuoden konserttitarjous!

7.10. ja 8.10. konsertteihin lippu yhteensä 30 €, Akustiikasta

Kahvila ja ravintola palvelevat tuntia ennen tapahtumaa ja väliajalla

SU 8.10. KLO 14:00

ILTA KANNAKSELLA

TUIKI LATVALA, laulu ja viulu
JUHA REPO, laulu ja puhallinsoittimet
MARIAN PETRESCO, piano

Tunnelmallinen konserttikokonaisuus koottuna sotalauluista sekä lauluista Karjalasta.
Ilta Kannaksella, Äänisen aallot, Liisa pien ja monet muut ikimuistoiset sävelet vievät kuulijat tunnelmasta toiseen.
Konserttiin kuuluu myös kaunis kuvamateriaali Karjalan kunnailta.


Liput 15 €, sisältää kahvitarjoilun

SUOMI 100 - juhlavuoden konserttitarjous!

7.10. ja 8.10. konsertteihin lippu yhteensä
30 €, Akustiikasta

LA 14.10. KLO 19:00

KASEVA

Kaseva on suomalainen vuonna 1974 perustettu poprock-yhtye, joka tunnetaan melodisesta, herkästä musiikistaan ja stemmalaulustaan. Sen tunnetuimpia lauluja ovat ”Stripteasetanssija”, ”Vanha mies”, ”Mari”, ”Tyhjää”, ”Kun maailma elää” ja ”Pena”.

Kasevan ensimmäinen aktiivikausi käsitti vuodet 1974–1982, ja 2000-luvun alussa yhtye kasattiin uudelleen esiintymään täysille konserttisaleille ympäri Suomen. Uudella kymmenluvulla hetken hiljaiseloa viettänyt Kaseva palasi esiintymislavoille taas loppuvuodesta 2015. Melodisesta musiikistaan ja stemmalaulustaan tunnettu ”Suomen Beatles” on todistanut, että manserock elää. Kuulijakunta ulottuu kolmeen sukupolveen.


http://www.kaseva.fi/

Liput 30 €

Kahvila ja ravintola palvelevat tuntia ennen tapahtumaa ja väliajalla

TO 19.10. KLO 19:00

ESKO RAHKOSEN MUISTOKONSERTTI

Tulkitsijoina ovat: Kauko Simonen (ensimmäinen tangokuningas),Kalle Jussila (tangoprinssi 2015) ja J. Eskelinen (pitkän linjan muusikko vahvoine tulkintoineen) sekä Pasi Kaunisto.
Esko Rahkonen - kruunaamaton tangokuningas (s.1936 - k.2007). Kaikki alkoi Esko Rahkosen tavattua Unto Monosen vuonna 1963. Vuonna 1965 Rahkosen ensilevy "Syvä kuin meri" takasi monen muun tunnetun kappaleen nousun soittolistojen kärkeen monen vuosikymmenen ajan. "Esko Rahkosen muistokonsertti" on kunnianosoitus Esko Rahkosen ansiokkaalle työlle suomalaisessa viihdemaailmassa. Konsertissa kuullaan tulkinnat mm. seuraavista ikivihreistä Rahkosen tuotannosta: Syvä kuin meri, Erottamattomat, Pikku syntinen, Kylmää sotaa ja rakkautta.

Liput 25 €

Ryhmät 23 € väh. 10 hlöä

Kahvila ja ravintola palvelevat tuntia ennen tapahtumaa ja väliajalla

TO 2.11. KLO 18:00

JOKERI POKERI BOX

Simon Parhaat -TaikaShow - Iloista huipputaikaa koko perheelle!
Lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja Pikku Kakkosesta tuttu maailmanmestari-taikuri Simo Aalto tarjoilee taika-ilopillerin yhdessä avustajavaimonsa Kirstin kanssa. Uudessa koko perheen taikashowssa nähdään mestaritaikurin osaamisen koko kirjo: vaativista sorminäppäryystempuista aina hämmästyttäviin illuusioihin saakka. Simon mukaansa tempaava esiintyminen ja ilmiömäinen kyky ottaa yleisönsä takaavat, että taikapillerin vaikutus säilyy pitkään! Mukana hauskanpidossa ovat myös Simon ja Kirstin ihanat eläinystävät.

Ei väliaikaa

Järj. Jokeri Pokeri Box Oy

Liput 14 €. Perhe 4 hlöä 50 €
Perhelippu Akustiikasta
Alle 2 v. maksutta sylissä

LA 4.11. KLO 19:00

TUURE KILPELÄINEN JA KAIHON KARAVAANI

Autiosaari -kiertue 2017

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani tekee syksyllä Suomen oloissa mittavan konserttisalikiertueen. Luvassa on 31 konserttia loka- ja marraskuussa eri puolilla Suomea.
"Ideamme on soittaa täyslaidallinen sitä meininkiä, missä Kaihon Karavaani kulkee juuri nyt. Luvassa on rytmiä, karnevaalia, akustista tunnelmointia, surumielistä kaihoa ja isoa iloa", luonnehtii Tuure Kilpeläinen tulevaa.
Tuure Kilpeläisen ja Kaihon Karavaanin loistava uusi albumi Surusilmäinen kauneus kiteyttää jotain aitoa ja osuvaa suomalaisesta arkitodellisuudesta, rakkaudesta ja kaipuusta tällä hetkellä. Levy nousi heti listaykköseksi julkaisustaan ja myi kultaa nopeasti. Yhtye on palkittu tänä vuonna useaan kertaan. Neljän Emma-ehdokkuuden päälle Karavaani voitti Vuoden yhtye –palkinnon Iskelmän yleisöäänestyksessä. Todelliseksi murskahitiksi noussut Autiosaari valittiin vastikään Radiogaalassa vuoden radiobiisiksi. Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani on hionut soittoaan seitsemän vuoden ajan keikkailemalla sekä levyttämällä ahkerasti. Bändi on luonut aivan oman kategoriansa ja soundinsa, jota on vaikeaa lyödä mihinkään karsinaan.
Valloittavat keikat ovat bändin tavaramerkki ja suosio on uusien kappaleiden myötä vain kasvussa - liput konserttiin on syytä ostaa ajoissa.

Liput 35 €

Kesto n. 2,5 tuntia, sisältää väliajan.
Järjestäjä: Central Line Entertainment Oy

Kahvila ja ravintola palvelevat tuntia ennen tapahtumaa ja väliajalla

TO 9.11. KLO 19:00

YÖ - YHTYE

Hyvän yön lauluja - sekä akustisesti että sähköisesti

Olli Lindholmin luotsaamassa yhtyeessä soittvat Timo Mynttinen (basso) ja Jussi Turpeinen (kitara). Yhtyeen rumpalina toimii Ari Toikka sekä kosketinsoittajina Mikko Kangasjärvi ja Jaska Latomaa.

Liput 30 €

Kahvila ja ravintola palvelevat tuntia ennen tapahtumaa ja väliajalla

LA 11.11. KLO 19:00

PETE POSKIPARTA

Mielenmagiaa

Koko perheen tapahtuma! Mentalisti Pete Poskiparran uusi show on tulvillaan mielenihmeitä ja komiikkaa. Mielenmagiaa on interaktiivista teatteria, jossa luodaan illuusioita korvien väliin, luetaan ajatuksia, pelataan intuitiolla ja katsotaan mihin superharjaantunut muisti riittää.Mielenmagiaa on Pete Poskiparran tuotannoista laajin ja oivaltavin. Uskomaton Poskiparta saa yleisönsä nauramaan ja hämmästymään kerta toisensa jälkeen. Poskiparran edelliset esitykset ovat keränneet jo yli 15 000 katsojaa ympäri Suomen. Tätä ei voi tarkemmin selittää, tämä pitää itse kokea!

Liput 24 € aikuiset

22 € lapset, työttömät, eläkeläiset, varusmiehet

Kahvila ja ravintola palvelevat tuntia ennen tapahtumaa ja väliajalla

TO 16.11. KLO 19:00

LAURA VOUTILAINEN

Ahkerasti keikkaileva Laura valmistelee parhaillaan uutta musiikkia. Laura Voutilaisen maaliskuussa 2017 julkaistu single Mä en kestä on striimannut kultaa!
Vain Elämää -ohjelman uudella kaudella ihastuttavan Lauran kolmastoista studioalbumi ilmestyy 2.6.2017.

Liput 20 € ennakko
25 € ovelta

Kahvila ja ravintola palvelevat tuntia ennen tapahtumaa ja väliajalla

LA 18.11. KLO 19:00

IHAN TUULIAJOLLA - Suomirockmusikaali


Palatsiteatterissa maailman ensi-iltansa saanut musikaali kertoo kaikkien aikojen rock-risteilystä. Tuuliajolla -kiertue oli joukko rock-konsertteja Saimaan rantakaupungeissa, yhtyeet purjehtivat Heinävedellä sisävesilaivalla kaupungista toiseen. Ensimmäinen Tuuliajolla tehtiin vuonna 1981 ja kiertueita järjestettiin 1980-luvulla yhteensä viisi.

Rooleissa:
Eino: Ari Myllyselkä
Tia-Maria: Ninni Martikainen
Juice: Jussi Ojanen
Ismo Alanko: Erik Valkama
Martti Syrjä: Lauri Tuohimaa(mm. Charon)
Olli Lindholm: Miro Honkanen
Einon äiti, Hellä: Miro Honkanen
Armi Aavikko: Ninni Martikainen
Danny: Miro Honkanen
Manageri, Kurppa: Tero Tanhuanpää
Epe Helenius: Jussi Ojanen
Andy McCoy: Miro Honkanen
Paitojen myyjä, tarjoilija, poliisi: Sonja Lairikko

Tero Tanhuanpää: rummut
Jussi Ojanen: basso, kitara, laulu
Sami Tenhunen: kitara
Juha Kinnunen: koskettimet, kitara, haitari, rummut, taustalaulu
Risto Lassila: piano

Ohjaus: Petri Lairikko
Käsikirjoitus: Katariina Leino

Musikaalin pääosassa on maakuntalehden urheilutoimittaja Eino, joka joutuu tekemään juttua rock-risteilystä musiikkitoimittajan sairastuttua. Miten Eino selviää tehtävästään, hän kun on juppi, inhoaa rock-musiikkia ja haluaa mennä aikaisin nukkumaan? Kiertueella Eino kohtaa mm. Juicen, Martti Syrjän, Ismo Alangon ja Olli Lindholmin. Einon matkaa rock-muusikoiden seurassa kuitenkin helpottaa ihana laivaemäntä Tia-Maria.
Tuuliajolla -kiertueella seurataan suomalaisten rock-muusikoiden elämää ja keikkailua. Hulvaton laivamatka tehdään Suomen suvessa yhden viikon aikana. Einon juppimainen elämä ja arvomaailma mullistuvat laivamatkalla täydellisesti, eikä vähiten ihastuttavan laivaemännän ansiosta. Miten kiertueen manageri selviää rock-muusikoiden kanssa, entä laivan kapteeni? Mitä Eino ajattelee kohdatessaan Andy McCoyn, Armi Aavikon ja Dannyn? Musikaalissa kuullaan supersuosittujen Juicen, Hassisen Koneen, Eppujen ja Yön hittejä 80-luvun alusta. Musikaalin suojelijoina toimivat legendaariset Yö-yhtyeen Olli Lindholm ja Epe Helenius.

Liput 40 €
Eläkeläiset/ryhmät yli 20 henk. Liput 37 €
Ryhmät yli 40 henk. Liput 35 €
Opiskelijat, työttömät ym. liput 28 €

Kahvila ja ravintola palvelevat tuntia ennen tapahtumaa ja väliajalla

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki