KULTTUURIKESKUS AKUSTIIKKA

Kokous- ja konserttikeidas keskellä kaupunkia

Ylivieskan kulttuurikeskus Akustiikka on upea kokonaisuus sisältäen konserttisalin, näyttelysalin, videoneuvotteluhuoneen, ravintolasalin sekä pienempiä kokoustiloja. Akustiikan tilat ovat muunneltavissa tilaisuuden luonteen ja asiakkaan toiveiden mukaisiksi seminaarista mittaviin konferensseihin, pienempi muotoisista kulttuuritapahtumista suuren luokan konsertteihin.

Ajanmukainen kokoustekniikka mahdollistaa koulutukset ja kokoukset Akustiikan kaikissa tiloissa.

Tilausravintolamme kautta on mahdollista varata niin kahvitukset, ruokailut kuin väliaikatarjoilut.

Pääsali, konserttisali, 401 paikkaa
Näyttelysali, 50 paikkaa
Videoneuvotteluhuone, 30 paikkaa
Kokoushuone Tapio, 20 paikkaa
Kokoushuone Pietari, 10 paikkaa
Ravintolasali Trioli, 140 paikkaa

Tilavuokrahinnastopdf, 92 kb

Voit tarkastaa tilojen varaustilanteen tästä.

Yhteydenotot

Katriina Leppänen 044 429 4354 tai katriina.leppanen@ylivieska.fi

Terhi Saarimaa 044 429 4546 tai terhi.saarimaa@ylivieska.fi

Tilat

Pääsali

Ylivieskan kulttuurikeskus Akustiikan upeassa pääsalissa on mahdollista toteuttaa vaativia konsertteja ja eri tyyppisiä kokous- ja koulutustilaisuuksia sekä seminaareja. Erinomainen tekniikka ja valolaitteisto takaavat omalta osaltaan onnistuneen tapahtuman.

Pääsalin nimi on vuoteen 2022 saakka Osuuspankki -sali. Permannon ja parven lisäksi istumapaikkoja lisätuoleineen 401. Kirjoitusalustat 70:lle.

Täältä näet pääsalin tekniset tiedot


Näyttelysali, Arvo-sali

Ylivieskan Kulttuurikeskus Akustiikan monipuolinen ja valoisa näyttelysali, jonka pinta-ala on 130 neliömetriä ja seinien ripustuspinta-ala juoksumetreissä 70.

Näyttelysalissa on neljä liikuteltavaa seinäelementtiä, jotka mahdollistavat tilan jakamisen kahteen tai useampaan osaan. Enimmillään näyttelysalissa on korkeutta yli 5m, joten tila mahdollistaa isokokoistenkin maalausten tai muiden teosten esillepanon.

Näyttelysali soveltuu hyvin myös koulutus- ja kulttuuritapahtumiin.


Videoneuvotteluhuone

Korkeatasoisesti varusteltu videoneuvottelutila on suunniteltu 30 hengelle. Pöydät järjestettävissä luokkamuotoon, tai kuvan mukaisesti kokousmuotoon.


Kokoushuone Pietari

Soveltuu pienempiin kokouksiin, noin 10 hengelle.


Kokoushuone Tapio

Kolmannen kerroksen Kokoustila Tapio soveltuu 20 hengelle. Pöydät järjestettävissä kokousmuotoon, tai kuvan mukaisesti luokkamuotoon.


Ravintolasali Trioli

Päivärinnan koulun ravintolasali Trioli toimii muina aikoina Akustiikan tilausravintolan käytössä. Ravintolasalissa on mahdollista järjestää monenlaisia, myös juhlavia tilaisuuksia. Pöytäpaikkoja 140 hengelle.


Studio

Kolmannen kerroksen mediapaja antaa puitteet korkealaatuisten äänitteiden valmistamiseen. Äänitystilana voidaan käyttää Osuuspankkisalia taikka erillistä kelluvaksi rakennettua soittotilaa.

Tekniikkana toimii ProTools-ohjelmisto ja Control 24-käyttöympäristö.

Lisätietoa: Paavo Helminen p. 040 642 7799

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki