Kirjaston tarjoamat e-lehtipalvelut

eMagz

Laaja valikoima suosittuja, kotimaisia aikakauslehtiä. Tarjolla esimeriksi Iltasanomat, Iltalehti, Kauppalehti, Demi, Image, Suomen kuvalehti, Kotiliesi, Tekniikan maailma.

Palvelu on käytettävissä kirjaston asiakaskoneilla tai omalla laitteella kirjaston langattomassa verkossa.

ePress

Paikallis- ja maakuntalehtiä digitaalisina näköispainoksina. Palvelun kautta luettavissa esimerkiksi Helsingin sanomat, Kaleva, Aamulehti. Arkiston kautta mahdollisuus lukea myös vanhempia lehtiä.

Käytettävissä kirjaston asiakaskoneilla tai omalla laitteella kirjaston langattomassa verkossa.

Flipster

Englanninkielisiä aikakauslehtiä eri aiheista.Tarjolla esimerkiksi Time, New Yorker ja Vogue. Aloitussivulla voi valita haluamansa kategorian.

Myös etäkäyttö mahdollista. Kirjaudu Flipsteriin Ylivieskan kaupunginkirjaston kirjastokortin numerolla.

PressReader

Yli 6000 sanoma- ja aikakauslehteä yli 100 maasta ja noin 60 eri kielellä. Valitse vasemmassa yläkulmassa kuvake, jossa kolme viivaa, valitse Publications. Täältä voit valita lehden maan, kielen, kategorian ja julkaisutyypin (aikakauslehti, sanomalehti) mukaan.

Käytettävissä kirjaston asiakaskoneilla ja PressReader-mobiilisovelluksella kirjaston langattomassa asiakasverkossa. Kirjaston langattoman verkon ulkopuolella palvelua voi käyttää myös kaksi vuorokautta verkosta poistumisen jälkeen.

Mobiilisovelluksen voi ladata osoitteesta https://care.pressreader.com/hc/en-us/articles/204520009-Download-the-Latest-App

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki