Etusivu Kirjasto Musiikki Musiikin linkit

Musiikin linkit


Musiikkilehtiä:


Blues News
Blues News (BN) on perustettu vuonna 1968. Lehti käsittelee kaikenlaista mustaa musiikkia bluesista rhythm´n´bluesiin, souliin ja gospeliin. Sisältää vakiopalstoja, uutisia maailmalta ja kotimaasta, laajoja artikkeleita artisteista ja musiikki-ilmiöistä sekä monipuolisia ja runsaita levyarvioita.
WWW-osoite: http://www.bluesnews.fi/


Findance
Kaikki musiikkityylit kattava verkkolehti, joka sisältää mm. uutisia, haastatteluja ja arvosteluja. Runsaasti myös elokuviin, tv-ohjelmiin ja muuhun viihteeseen liittyvä asiaa.
WWW-osoite: http://www.findance.com/


Metallimusiikki.net
Metallimusiikki.net on perehtynyt koti- ja ulkomaiseen metallimusiikin asioihin, kuten metallibändien kertomiin ajankohtaisiin kuulumisiin, musiikkivideoihin, tapahtumiin ja kiertueisiin.
WWW-osoite: http://www.metallimusiikki.net/


Rumba
Rock- ja popmusiikkiin keskittyvä ajankohtaislehti sisältää levy- ja keikka-arvosteluja, bändiesittelyjä ja musiikkimaailman uutisia.
WWW-osoite: http://www.rumba.fi/


Rytmi
Populaarimusiikista ja siihen liittyvistä ilmiöistä tuoreesta näkökulmasta. Artisteja, arvioita, ajankohtaisia ilmiöitä, soittimia ja viihde-elektroniikkaa.
WWW-osoite: http://www.rytmi.com/


Soundi
Ajankohtaista tietoa musiikin alalta, arvosteluja, ilmoituksia, linkkejä ym.
WWW-osoite: http://www.soundi.fi/


Tietokantoja ja hakemistoja:


Viola
Viola on Suomen kansallisdiskografia ja nuottiaineiston kansallisbibliografia. Violasta löytyvät tiedot sekä musiikkijulkaisuista että niihin sisältyvistä teoksista ja kappaleista. Violan hakukäyttö on kaikille maksutonta.
WWW-osoite: https://viola.linneanet.fi/


All Music Guide
Populaarimusiikin tietokanta, josta löytyy tietoa mm. seuraavista musiikkilajeista: rock, country, jazz, new age, maailmanmusiikki, folk, bluegrass, rap, reggae, blues, gospel.
WWW-osoite: http://www.allmusic.com/


Kirjastot.fi
Täältä löydät vinkkejä, tapahtumia ja ajankohtaisia uutisia musiikista. Sivun alareunasta löydät myös kattavasti linkkejä musiikkiaiheisille sivuille.
WWW-osoite: http://www.kirjastot.fi/musiikki


Suomalaisten äänilevyjen luettelo
Suomen äänitearkisto ry:n ylläpitämä suomalaisten äänitteiden tietokanta vuosilta 1901–1999.
WWW-osoite: http://aanitearkisto.fi/firs2/index.php


Suuri suomalainen bändirekisteri
Bändirekisteri sisältää tiedot yli 30 000 bändistä ja artistista. Sivusto sisältää mm. ilmoituspalstoja ja tietoa bändien nimien taustoista sekä linkkejä järjestöjen, soitinvalmistajien, levy-yhtiöiden ja musiikkilehtien sivuille.
WWW-osoite: http://www.bandirekisteri.fi/index.php


SuomiJazz
Kaikki olennainen suomalaisesta jazz-musiikista. Sivulta löytyy mm. tiedotteita, keikka- ja levyarvioita sekä lista artisteista ja yhtyeistä.
WWW-osoite: http://suomijazz.com/

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki