Etusivu Varhaiskasvatus Leikkikerhotoiminta

Leikkikerhotoiminta lukuvuonna 2018–2019

Ulkoiluleikkikerhotoimintaa tarjotaan 3–5 -vuotiaille lapsille ja liikuntaleikkikerhotoimintaa 4–5 -vuotiaille lapsille subjektiivisen päivähoito-oikeuden (20 h/viikko) käyttämisen vaihtoehdoksi. Etusijalla leikkikerhoihin ovat lapset, jotka siirtyvät päiväkodeista tai perhepäivähoidosta kerhotoiminnan piiriin. Lapsen mahdollinen oikeus kotihoidontukeen säilyy kerhotoimintaan osallistumisesta huolimatta.

Leikkikerhohakemus tehdään sähköisesti tästä: Sähköinen leikkikerhohakemus

Koneella täytettävän hakulomakkeen voi ladata tästäpdf, 139 kb

Kerhomaksut:
Kolme kerhokertaa viikossa (3 t/pv) 30 €/kk.
Kaksi kerhokertaa viikossa (3 t/pv) 20 €/kk.
- Elo-, joulu- ja toukokuun kerhomaksu on puolet kuukausimaksusta. Mikäli lapsi jää pois kerhosta, maksu peritään irtisanomiskuukauden loppuun.

Kerhotoimintojen lukuvuosi 20.8.2018 – 17.5.2019
Syysloma 22.10 – 28.10.2018
Joululoma 20.12.2018 – 6.1.2019
Talviloma 4 – 10.3.2019

Palveluohjaus ja mahdollisten vapaiden paikkojen tiedustelut:
palvelupäällikkö Kristiina Korpi p. 040 642 9873

Liikuntaleikkikerhot 4–5 -vuotiaille lapsille

Liikuntaleikkikerho toimii Ylivieskan Ammattiopiston liikuntasalissa, osoitteessa Kuusitie 6, Ylivieska. Toiminnassa hyödynnetään myös ulkoliikunta-alueita. Kerhoryhmä kokoontuu iltapäivisin kolme kertaa viikossa (ma, ti, ke) klo 13–16.
Ryhmän toiminnasta vastaavat lastentarhanopettaja ja lastenhoitaja. Kerhoryhmässä on 15–20 lasta.

Lapset saavat tuoda kerhoon pienet terveelliset kerhoeväät. Varusteeksi tarvitaan sisäliikuntavarusteet ja sisälenkkarit. Liikuntaleikkikerhossa harrastetaan monipuolista sisä- ja ulkoliikuntaa; temppuratoja, sääntöleikkejä, liikuntaleikkejä ja välinejumppaa. Kerhossa tutustutaan toisiin lapsiin, saadaan kavereita ja opetellaan ryhmässä toimimista.

Metsäkerhot 3–5 -vuotiaille lapsille

Ylivieskan kaupungin varhaiskasvatuspalveluiden järjestämät 3–5 -vuotiaiden lasten metsäkerhot toimivat liikuntapuiston alueella.

Metsäkerhoja on kaksi. Alkuviikon ryhmä kokoontuu aamupäivisin kolme kertaa viikossa (ma–ke) ja loppuviikon ryhmä aamupäivisin kaksi kertaa viikossa (to–pe). Päivittäinen toiminta-aika on klo 9–12. Ryhmien toiminnasta vastaavat lastentarhanopettaja ja lastenhoitaja.

Kerhoryhmässä on noin 15 lasta. Metsäkerhossa liikutaan, leikitään ja seikkaillaan pururadan lähistöllä metsässä sekä luontopolulla kaikkina vuodenaikoina. Kerhossa tutustutaan toisiin lapsiin, saadaan kavereita ja opetellaan ryhmässä toimimista.

Kerho toimii ulkona, joten hyvä säänmukainen ulkoiluvarustus on tarpeellinen. Lapset tuovat mukanaan omat terveelliset kerhoeväät.

Asioi verkossa

Sähköinen leikkikerhohakemus
Uudet asiakkaat

Sähköinen asiointi
Vaatii tunnistautumisen

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki