Etusivu Liikuntapalvelut Liikuntatilojen varaaminen

Liikuntatilojen varaus ja hakeminen

Ylivieskan kaupungin hallinnoimien liikuntapaikkojen varauksia koordinoi liikuntatoimi. Vuoroja voi hakea yksittäisinä tai vakiovuoroina sisä- ja ulkoliikuntapaikkoihin sekä koulujen liikuntasaleihin. Asiakas voi katsella tilojen varaustilannetta Timmin varauskalenterilla sekä varata tiloja omaan käyttöön joko soittamalla tai rekisteröitymällä Timmiin ja tehdä itse varauksia (sähköinen asiointi). Varauksista perittävät maksut joko laskutetaan asiakkaalta tai asiakas maksaa ne liikuntakeskuksen lippukassalle.

Tilojen varaustilanne

TIMMI 4.1 Tilavarausohjelmisto on asiakkaiden selaus- ja varauskäytössä. Asiakkaat voivat selata tilavarausohjelmistolla tilojen varaustilannetta.

Liikuntatilojen varauskalenterit

Voit myös klikata suoraan varauskalenterille

Kun olet varauskalenterilla ja haluat selailla muiden liikuntapaikkojen varaustilannetta, klikkaa vasemmassa yläreunassa olevaa talon kuvaa ja sieltä tilaprofiilikenttää -> aukeaa lista tiloista. Klikkaamalla tilan nimeä avautuu tilan varauskalenteri kuluvalle päivälle.

  • Valkoiset alueet kalenterissa ovat vapaita aikoja.
  • Vihreällä näkyvät alueet tarkoittavat, että tila ei ole varattavissa
  • Varauksissa näkyvät värit ovat liikuntapalveluiden käytössä olevia luokitteluja kuten esim. vaaleanpunainen=yksittäinen varaus, punainen=vakiovaraus jne.
  • Asiakkaan tekemät varaukset näkyvät kalenterilla harmaana (sähköinen asiointi).

Sähköinen asiointi

Asiakas voi rekisteröityä tilavarausohjelmistoon Ylivieskan asiakkaaksi ja varata tunnuksillaan tiloja sähköisesti. Asiakas voi rekisteröityä ensin yksityishenkilönä ja sitten hakea samoilla tunnuksilla edustamansa yrityksen tai yhteisön yhteyshenkilöksi.

Rekisteröityminen Timmiin

Rekisteröitymisessä tarvitset henkilökohtaisen sähköpostiosoitteen, johon saat kaikki viestit varauksista, niiden vahvistamisesta ja perumisista. Sähköpostiosoite on tunnuksesi. Salasanan määrittelet itse rekisteröitymisen yhteydessä.

Kun rekisteröidyt yksityishenkilönä ja vahvistat tunnuksen sähköpostiin saamallasi vahvistuslinkillä, pääset tekemään varauksia ja/tai varaushakemuksia tiloihin. Rekisteröidy yksityishenkilönä.

Kun rekisteröidyt yhteyshenkilönär, tunnukset vahvistaa Ylivieskan Liikuntapalvelujen henkilökunta arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Kun olet saanut vahvistusviestin sähköpostiisi, pääset tekemään yhteyshenkilönä varauksia ja varaushakemuksia. Rekisteröidy yhteyshenkilönä.

Jos tarvitset tunnukset omaa käyttöäsi varten sekä edustamasi yhteisön ja yrityksen varauksia varten, rekisteröidy ensin yksityishenkilönä ja kirjaudu niillä tunnuksilla Timmiin ja rekisteröidy sitten Timmin sisäisellä toiminnolla edustamasi yrityksen tai yhteisön yhteyshenkilönä.

Tutustu tietosuojakäytäntöön ja käyttöehtoihin.

Varausten ja varaushakemusten tekeminen

Pääset kirjautumaan Timmiin tunnuksellasi (sähköpostiosoitteellasi) ja salasanallasi, kun rekisteröitymisesi on vahvistettu eli kun olet klikannut sähköpostiosoitteeseesi tullutta vahvistuslinkkiä (yksityishenkilönä) tai olet saanut sähköpostiosoitteeseesi vahvistusviestin yhteyshenkilönä Ylivieskan Liikuntapalvelujen henkilökunnalta.

Kun olet kirjautuneena Timmiin, voit tehdä varauksia ja varaushakemuksia varauskalenterilla. Voit tehdä suoria varauksia eli varaus tulee heti voimaan, erilaisiin palloilutiloihin (Sporttikulma, Tennishalli ja Liikuntakeskuksen liikuntasali sekä keilahalli).

Kokoustiloihin ja Huhmarin majoihin tehdään varaushakemus, jonka Liikuntakeskuksen henkilökunta hyväksyy (tai hylkää). Näitä hakemuksia käsitellään arkisin klo 8-16 välisenä aikana eli sähköpostivastaus varaushakemukseesi ei tule välttämättä saman päivän aikana.

Voit perua Timmissä tekemäsi suoran varauksen tai hyväksytyn varaushakemuksen 3 vuorokautta ennen varattua aikaa. Ota yhteyttä Liikuntapalveluun, jos haluat perua varauksen lähempänä ajankohtaa. Liikuntapalvelu voi perua varauksesi, jos tilaa tarvitaan kilpailun tai muun tapahtuman takia tai jos vuoro myydään vakiovuoroksi.

Vakiovuorot

Kausikohtaisia vakiovuoroja haetaan hakuohjeiden mukaisesti. Vakiovuorojen hakemiselle on määritelty hakuajat. Kesän ja talven vakiovuorot haetaan edeltävänä keväänä. Tarkemmat hakuajat ilmoitetaan myöhemmin. Vuoroja voi hakea myös hakuaikojen ulkopuolella. Hakuaikana tulleet hakemukset käsitellään ensin, ja sen jälkeen tulleet käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Vakiovuoroja haetaan liikuntatoimen tilojen käyttövuorohakemuspdf, 18 kb-lomakkeella. Täytetty hakulomake toimitetaan osoitteeseen Närhitie 2, 84100 Ylivieska. Yksittäisiä vuoroja voi varata puhelimitse p. 044 4294 472, tai uimahallin lippukassalta ja liikuntatoimistosta.

Vuoron maksuton peruutus tulee tehdä viimeistään 1vrk ennen vuoron alkua. Myöhemmin perutuista vuoroista peritään hinnaston mukainen maksu.

Liikuntatoimi pidättää oikeuden vuorojen tilapäiseen peruuttamiseen. Käyttäjän vastuulla on seurata TIMMI-kalenterista salien varaustilannetta. Esimerkiksi tapahtumat, turnaukset ja sarjaottelut voivat olla peruste vuoron perumiseen.

Lisätietoa

Liikuntakeskus lippukassa p. 044 4294 472

Keilahalli p. 044 4294 473

Jäähalli p. 044 4294 263

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki