Etusivu Liikuntapalvelut Liikuntatilojen varaaminen

Liikuntatilojen varaus ja hakeminen

Ylivieskan kaupungin hallinnoimien liikuntapaikkojen varauksia koordinoi liikuntatoimi. Vuoroja voi hakea yksittäisinä tai vakiovuoroina sisä- ja ulkoliikuntapaikkoihin sekä koulujen liikuntasaleihin.

Tilojen varaustilanne

TIMMI 4.1 Tilavarausohjelmisto on asiakkaiden selaus- ja varauskäytössä. Asiakkaat voivat selata tilavarausohjelmistolla tilojen varaustilannetta.

Varauskalenterit

Kun olet varauskalenterilla ja haluat selailla muiden liikuntapaikkojen varaustilannetta, klikkaa vasemmassa yläreunassa olevaa talon kuvaa ja sieltä tilaprofiilikenttää -> aukeaa lista tiloista. Klikkaamalla tilan nimeä avautuu tilan varauskalenteri kuluvalle päivälle.

  • Valkoiset alueet kalenterissa ovat vapaita aikoja.
  • Vihreällä näkyvät alueet tarkoittavat, että tila ei ole varattavissa
  • Varauksissa näkyvät värit ovat liikuntapalveluiden käytössä olevia luokitteluja kuten esim. vaaleanpunainen=yksittäinen varaus, punainen=vakiovaraus jne.

Sähköinen asiointi

Asiakas voi rekisteröityä tilavarausohjelmistoon Ylivieskan asiakkaaksi ja varata tunnuksillaan tiloja sähköisesti.

Linkki rekisteröitymiseen ...

Vakiovuorot

Kausikohtaisia vakiovuoroja haetaan hakuohjeiden mukaisesti. Vakiovuorojen hakemiselle on määritelty hakuajat. Kesän ja talven vakiovuorot haetaan edeltävänä keväänä. Tarkemmat hakuajat ilmoitetaan myöhemmin. Vuoroja voi hakea myös hakuaikojen ulkopuolella. Hakuaikana tulleet hakemukset käsitellään ensin, ja sen jälkeen tulleet käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Vakiovuoroja haetaan liikuntatoimen tilojen käyttövuorohakemuspdf, 18 kb-lomakkeella. Täytetty hakulomake toimitetaan osoitteeseen Närhitie 2, 84100 Ylivieska. Yksittäisiä vuoroja voi varata puhelimitse p. 044 4294 472, tai uimahallin lippukassalta ja liikuntatoimistosta.

Vuoron maksuton peruutus tulee tehdä viimeistään 1vrk ennen vuoron alkua. Myöhemmin perutuista vuoroista peritään hinnaston mukainen maksu.

Liikuntatoimi pidättää oikeuden vuorojen tilapäiseen peruuttamiseen. Käyttäjän vastuulla on seurata TIMMI-kalenterista salien varaustilannetta. Esimerkiksi tapahtumat, turnaukset ja sarjaottelut voivat olla peruste vuoron perumiseen.

Lisätietoa

Liikuntakeskus lippukassa p. 044 4294 472

Keilahalli p. 044 4294 473

Jäähalli p. 044 4294 263

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki