Etusivu Nuorisotoimi Lasten liikennepuisto

Lasten liikennepuisto

AVOINNA 6.6.-12.8.2017 (PUH. 044 4294221)

ti-pe klo 10-16

la klo 10-14

(ma ja su suljettu)

Käyntimaksu 2€/kerta (max 3 tuntia), käteismaksu.

Tietoa puistosta:

Puistossa autoilla voivat ajaa 4-10 -vuotiaat, pienemmille on käytössä kolmirattaisia polkupyöriä omalla mutkitteluradalla. Ohjaajat opastavat lapsia liikenteessä sekä antavat aina pienen alkuinfon ennen ajoon lähtöä. Ohjaajat myös jakavat ajovuorot. Saat käydessäsi puistossa ajotaitokortin, johon keräät kesän aikana leimoja puistokäynneilläsi. Täydellä kortilla saat liikennepuiston ajokortin ja pienen yllätyksen.

Puisto on suljettu sateella, silloin ohjaajat järjestävät toimintaa nuorisotalo Sputnikissa (ei kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla eikä elokuun ensimmäisellä viikolla). Liikennepuistossa ei ole valvottua leikkikenttätoimintaa, lapset ovat puistossa vanhempien vastuulla, pieniä ei voi jättää ilman vanhempien valvontaa.

Puistossa on erikokoisia autoja 15 kappaletta. Turvallisuussyistä omien polkupyörien, rullalautojen ym. käyttö ei ole sallittua aukioloaikoina.

Puistosta löytyy myös muita koko perheelle soveltuvia aktiviteetteja, mm. pingispöytä, pelejä, frisbeegolfkori. Tervetuloa viihtymään koko perheellä!


Ylivieskan liikennepuisto, kuva Samuli Kärkinen

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki