Etusivu Nuorisopalvelut Lasten liikennepuisto

Lasten liikennepuisto

Puisto suljettu kesän 2018 osalta, kiitos kaikille kävijöille!

Puisto avataan tiistaina 4.6.2019 klo 10.00

Koululaisryhmät ja muut ryhmät voivat tiedustella liikennepuistoa nuorisonohjaajalta: Piritta Majava-Niemi, puh 044 4294352 tai piritta.majava-niemi(at)ylivieska.fi. HIntatiedot ym. samasta numerosta.

Tietoa puistosta:

Puistossa autoilla voivat ajaa 4-10 -vuotiaat, pienemmille on käytössä kolmirattaisia polkupyöriä omalla mutkitteluradalla. Ohjaajat opastavat lapsia liikenteessä sekä antavat aina pienen alkuinfon ennen ajoon lähtöä. Ohjaajat myös jakavat ajovuorot. Saat käydessäsi puistossa ajotaitokortin, johon keräät kesän aikana leimoja puistokäynneilläsi. Täydellä kortilla saat liikennepuiston ajokortin ja pienen yllätyksen.

Puisto on suljettu sateella, silloin ohjaajat järjestävät toimintaa nuorisotalo Sputnikissa (ei kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla eikä elokuun ensimmäisellä viikolla). Liikennepuistossa ei ole valvottua leikkikenttätoimintaa, lapset ovat puistossa vanhempien vastuulla, pieniä ei voi jättää ilman vanhempien valvontaa.

Puistossa on erikokoisia autoja 15 kappaletta. Turvallisuussyistä omien polkupyörien, rullalautojen ym. käyttö ei ole sallittua aukioloaikoina.

Puistosta löytyy myös muita koko perheelle soveltuvia aktiviteetteja, mm. pingispöytä, pelejä, frisbeegolfkori. Uutta kesälle 2018 kepparit! Tervetuloa viihtymään koko perheellä!


Ylivieskan liikennepuisto, kuva Samuli Kärkinen

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki