Etusivu Varhaiskasvatus TietoEdu – hoitoaikojen ilmoittaminen

Hoitoaikojen ilmoittaminen TietoEdulla

Hoitoajat toiminnon kautta vanhemmat ilmoittavat lasten varatut hoitoajat ja etukäteen tiedossa olevat poissaolot mobiilisovelluksella tai internetselaimella.

Sovellus tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden seurata lapsen varattujen ja toteutuneiden tuntien kertymää.

TietoEdun mobiili-sovellusta voi käyttää Android ja iOS laitteissa. Web-sovellusta käytetään internetselaimessa. Parhaiten palvelu toimii Google Chromella tai Mozilla Firefoxilla.

Tunnistautuminen sovellukseen tapahtuu Suomi.fi tunnistautumisen kautta joko pankki- tai mobiilitunnistautumisella.

TietoEdu on toteutettu suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Kun käyttäjä kirjautuu sisään sovellukseen, kirjautumistiedot tallennetaan viikoksi. (= Jos sovelluksesta ei kirjauduta ulos, voi viikon sisällä palata käyttämään sovellusta ilman tunnistautumista).

TietoEdun web-sovellus

Tästä pääset TietoEdun

TietoEdun mobiili-sovellus

Tieto Edun mobiiliversiota voi käyttää Android ja iOS laitteissa. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Google Play / Applen App Storesta. Lataamisohjeet Androidpdf, 341 kb ja iOS-laitteetpdf, 345 kb.

HUOM!
TietoEdun mobiilisovelluksesta on julkaistu 27.7.2019 uusi versio 2.0.8 Android -laitteisiin. Uuteen versioon on tehty sovelluksen toimintaa nopeuttavia parannuksia sekä lisätty tuki 64-bittisille puhelinlaitteille.

Uusi versio päivittyy automaattisesti jos automaattipäivitys on sallittu, muuten päivitys on tehtävä Google Play-sovelluskaupan kautta.

Hoitoaikojen ilmoittaminen

► TietoEdu

Ongelmatilanteissa koskien TieoEdun lataamista tai käyttöönottoa, voitte ottaa yhteyttä s-postilla: varhaiskasvatus@ylivieska.fi
Vastaamme Teille mahdollisimman pian.

Ohjeet

pdf, 1279 kb
Hoitoajat – Vanhempien materiaali TIETOpdf, 1279 kb

Mobiiliversion lataaminen
Androidpdf, 341 kb
iOS-laitteetpdf, 345 kb

Uutta TietoEdussa

TietoEdun tiedotteet

– TietoEduun uusi versio
TietoEdun mobiilisovelluksesta on julkaistu 24.1.2019 uusi versio 1.3.17 Android -laitteisiin. Uuteen versioon on vaihdettu taustajärjestelmän yhteysosoite. Android -laitteille tarkoitetut TietoEdun aiemmat versiot lakkaavat toimimasta maanantaina 18.2.2019, kun aiemmin käytössä ollut yhteysosoite suljetaan. TietoEdun iOS -versioon tämä muutos on toimitettu jo aiemmin ja uusin saatavilla oleva versio on 1.3.17. Jos mobiililaitteessa on päällä automaattiset päivitykset, on uusimmat versiot aina automaattisesti käytössä. TietoEdun käyttöön webin kautta tämä ei vaikuta.

– Poissaolojen ilmoittaminen
Hoitoaikojen ja suunniteltujen poissaolojen lisäksi on mahdollista ilmoittaa myös äkilliset poissaolot (sairaus tai poissaolo) lukitulle viikolle TietoEdun kautta. Poissaoloilmoituksen voi tehdä joko tälle päivälle tai huomiselle. Aikaisemmin nämä ilmoitukset on tehty varhaiskasvatuspaikkaan joko soittamalla tai tekstiviestinä. Varhaiskasvatuspaikan henkilöstö näkee ilmoitetun äkillisen poissaolon suoraan Läsnä-sovelluksessa lapsen kohdalla.

– Poissaolojen ilmoittaminen vuorohoidossa
Vuorohoidossa täytyy ilmoitus äkillisestä poissaolosta tehdä edeelleen myös suoraan lapsen omaan ryhmään vaikka ilmoituksen tekisi TietoEdun kautta.

– Vaihtoehtoinen toiminto hoitoaikojen ilmoittamiseen
Hoitoajan voi valita liukukytkimen avulla. Kellonaikanäkymään voi palata Näkymä-valinnalla.

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki