Etusivu Työllisyyspalvelut Kuntouttava työtoiminta Kuntouttavan työtoiminnan kurssit

Kuntouttavan työtoiminnan kurssit

Wirtaa töppösiin –kurssi

Ylivieskalaisille työttömänä työnhakijana oleville henkilöille. Kurssi toteutetaan kuntouttavan työtoiminnan sopimuksella, eli jakso on kolmen kuukauden mittainen. Kurssin sisältö rakennetaan yhdessä osallistujien kanssa mm. heidän tilanteiden ja toiveiden mukaisesti. Kurssi voi sisältää esimerkiksi hyvinvointiin ja liikuntaan liittyviä teemoja. Lisätietoja kursseista voit kysyä kuntouttavan työtoiminnan ohjaajilta.

Laura Isoniemi
puh. 044 4294 286
etunimi.sukunimi@ylivieska.fi

Maria Harakka
puh. 040 6635 989
etunimi.sukunimi@ylivieska.fi

Starttipaja

Toteutetaan kuntouttavan työtoiminnan kurssina, suunnattu alle 29-vuotiaille ylivieskalaisille työttömän työnhakijana oleville nuorille. Sisällöt tarkentuvat kurssilaisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Seuraava kurssi alkaa 3.9., ohjaajana Jelppiverkon yksilövalmentaja Merja Järvinen.

Lisätietoja:

Merja Järvinen (maanantaisin ja tiistaisin)
puh. 044 4294 211
etunimi.sukunimi@jelppiverkko.fi

Liikuntaa läpi elämän – hanke

Työttömänä työnhakijana sinulla on mahdollisuus osallistuja Liikuntaa läpi elämän – hankkeeseen. Liikuntapalvelut koordinoivat ja kouluttavat yhteistyössä Tuokiotuvan kanssa ulkoilu-, kävely- ja liikuntakavereita ikäihmisille liikkeelle lähtemiseen, tueksi tai tutustuakseen kaupungin liikuntapalveluihin. Liikuntakaveritoiminta järjestetään kuntouttavana työtoimintana, jolloin sinulla on oikeus ylläpitokorvaukseen ja myös aktiivimallin ehdot täyttyvät. Liikuntakaveritoimintaa järjestetään kahtena päivänä viikossa neljä tuntia kerrallaan. Mikäli kiinnostuit, voit olla yhteydessä työtoiminnan ohjaajiin

Laura Isoniemi
puh. 044 4294 286
etunimi.sukunimi@ylivieska.fi

Maria Harakka
puh. 040 6635 989
etunimi.sukunimi@ylivieska.fi

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki