Etusivu Työllisyyspalvelut Työllistämispalvelukeskus Toivo

Työllistämispalvelukeskus Toivo

Osoite:

Pajalankatu 17
84100 Ylivieska

Yhteystiedot

Toivosta tavoittaa koko työllistämispalveluiden henkilökunnan ja palvelut, Toivon työpajoista löytyy kuntouttavan työtoiminnan paikkoja, työkokeilumahdollisuuksia ja palkkatuettua työtä. Toivosta löytyy myös ympäri vuoden pyörivät kuntouttavan työtoiminnan kurssit. Toivon palvelut ovat avoinna ma – pe klo 9.00–14.00.

Taide ja kädentaidot

Toivossa toimii aktiivisesti työpaja, jossa asiakkailla on mahdollisuus tutustua ja oppia kädentaitoja ohjatusti. Viriketoiminnan ohjaajan opastuksella teemme taidetta, valokuvausta, maalausta, piirtämistä, käsitöitä, askartelua ja tutustumme tekemisen kautta luovaan työhön. Tavoitteena on löytää kulttuurin ja luovan tekemisen kautta uusia vahvuuksia itsestään ja vahvistaa itsetuntoa.

Keittiö

Meillä valmistetaan lounas joka arkipäivä kaupungin työtoiminnassa oleville asiakkaille. Lisäksi keittiössä leivotaan ja huolehditaan kokoustarjoiluista Toivossa. Keittiö tarjoaa myös kuntouttavan työtoiminnan paikkoja missä voi tutustua ohjatusti keittiötyöhön.

Mediapaja

Mediapajalla tehdään pieniä media-alan työtehtäviä kaupungin eri hallintokunnille sekä voittoa tavoittelemattomille järjestöille ja yhdistyksille. Teemme mm. valokuvausta, kuvankäsittelyä, suunnittelemme ja toteutamme esitteitä, tapahtumakutsuja ja ilmoituksia, päivitämme nettisivuja.

Teknisten palveluiden yksikkö

Osana Toivoa meillä on teknisten palveluiden yksikkö, jossa teemme kaupungin avustavia teknisiä työtehtäviä. Olemme apuna siellä missä tarvitaan ja liikkuvana yksikkönä teemme mm. raivausta, klapien tekoa, kaupungin sisäisiä muuttoja, kunnostustöitä ja talvikunnossapitoa.

Puhtaanapito

Toivossa voi tehdä myös vaatehuoltoa ja puhtaanapidon työtehtäviä.

Opinnollistaminen

Toivon työpajoilla voi ohjatusti suorittaa työtoiminnan aikana osia puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon tutkinnonosia. Opinnollistaminen tehdään yhteistyössä Jokilaaksojoen koulutuskuntayhtymä JEDUn kanssa.

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki