Etusivu Työllisyyspalvelut Työnantajalle

Työnantajalle

Onko yritykselläsi työvoiman tarve? Haluatteko tarjota palkkatuettua työtä tai antaa nuorelle työkokoilumahdollisuuden? Onko oppisopimuskoulutus mahdollisuus hankkia osaavaa työvoimaa? Onko kaupungin lisäpalkkatuki tuttu?

Työllisyyspalvelut tekevät tiivistä yhteistyötä työnantajien kanssa. Me autamme mielellämme kaikessa työllistämiseen ja rekrytointiin liittyvissä asioissa. Meihin voi olla yhteydessä jos haluatte apua rekrytointiin tai neuvontaa työllistämiseen liittyvissä asioissa.

Työllistämisen tueksi on monia eri palveluja, joilla voidaan madaltaa kynnystä rekrytointiin.

Palkkatuki on TE-toimiston myöntämä tuki työnantajalle työttömän työnhakijan palkkauskustannuksiin. Palkkatuen tarkoituksena on madaltaa kynnystä työnantajalle rekrytointiin ja auttaa työnhakijaa työllistymään avoimille työmarkkinoille. Palkkatuki maksetaan työnantajalle, mutta tuen myöntäminen lähtee aina asiakkaan palvelutarpeesta. Palkkatukea myönnetään jos työnhakijalla on puutteita ammatillisessa osaamisessa tai työtehtävissä selviytymiseen vaikuttava sairaus tai vamma.

Työllisyyspalveluihin voi ottaa yhteyttä jos haluaa tietää enemmän palkkatuesta tai rekrytoida palkkatuen avulla. Avustamme myös hakemusten tekemisessä tarvittaessa.

Lisätietoa palkkatuesta tästä:

http://www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonantajalle/loyda_tyontekija/tukea_rekrytointiin/palkkatuki/index.html

Työkokeilu on TE-toimiston työllistämistä edistävä palvelu, jossa työnhakijalla on mahdollisuus tutustua uuteen ammattiin aidossa ympäristössä tai työmakkinoille palaava voi kartoittaa omaa osaamistaan ja työkykyä ohjatusti työelämässä. Työnantaja voi tutustua työnhakijaan ja hänen osaamiseensa ja samalla kynnys palkkaamiseen madaltuu.

Lisätietoa työkokeilusta täällä

http://www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonantajalle/loyda_tyontekija/tukea_rekrytointiin/tyokokeilu_tyonantajalle/index.html

Kaupungin lisäpalkkatuen tavoitteena on edistää pitkään työttömänä olleiden työhakijoiden työllistymistä, parantaa välityömarkkinoiden toimivuutta ja ehkäistä ja vähnetää rakenteellista työttömyyttä. Avustus on osa Ylivieskan kaupungin työllisyydenhoitoa. Ylivieskan kaupunki myöntää yrityksille ja yhdistyksille avustusta niiden työllistäessä vähintään 300 päivää työmarkkinatukea saaneen työttömänä olleen henkilön.

Lisätietoa kaupungin lisäpalkkatuesta täältä


Yhteystiedot:

Mervi Mäkihonka
projektipäällikkö
puh. 044 4294 205
etunimi.sukunimi@ylivieska.fi

Sanna Nissilä
sosiaaliohjaaja
puh. 044 4294 219
etunimi.sukunimi@ylivieska.fi


Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki