Maastoliikunta

Liikuntapuiston alueella
- valaistu latu 3 km
- maastohiihto- ym. reittien lähtöpaikka mm. Joonaalaan 8 km, Huhmarille 17 km

Uusi palvelu koiran kanssa lenkkeilijöille. Huoltorakennuksen lähellä on postilaatikko josta voit ottaa pussin mukaasi. Pururadan alueelle on järjestetty kolme koirankakkaroskista johon voi jätöksen laittaa. Roskikset tyhjennetään kaupungin toimesta.

HUOM! koiran ulkoilutus talviaikaan pururadalla on kielletty.

Kuvassa roskikset sinisellä täpällä

Metsäkerhot 3–5 -vuotiaille lapsille
Ylivieskan kaupungin varhaiskasvatuspalveluiden järjestämät 3–5 -vuotiaiden lasten metsäkerhot toimivat liikuntapuiston alueella.
Metsäkerhoja on kaksi. Alkuviikon ryhmä kokoontuu aamupäivisin kolme kertaa viikossa (ma–ke) ja loppuviikon ryhmä aamupäivisin kaksi kertaa viikossa (to–pe). Päivittäinen toiminta-aika on klo 9–12. Ryhmien toiminnasta vastaavat lastentarhanopettaja ja lastenhoitaja.
Kerhoryhmässä on noin 15 lasta. Metsäkerhossa liikutaan, leikitään ja seikkaillaan pururadan lähistöllä metsässä sekä luontopolulla kaikkina vuodenaikoina. Kerhossa tutustutaan toisiin lapsiin, saadaan kavereita ja opetellaan ryhmässä toimimista.
Kerho toimii ulkona, joten hyvä säänmukainen ulkoiluvarustus on tarpeellinen. Lapset tuovat mukanaan omat terveelliset kerhoeväät.
Palveluohjaus ja mahdollisten vapaiden paikkojen tiedustelut:
palvelupäällikkö Kristiina Korpi p. 040 642 9873
Huhmarkallion ulkoilualueella
- hiihtoladut/valaistut ladut

Sivutaajamissa
- valaistuja latuja yht. 10 kpl

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki