TAPAHTUMIA

Vammaisneuvosto on perustanut facebookiin ryhmän : Ylivieskan seudun ja lähikuntien vammaisjärjestöt ja yhdistykset. Ryhmän tarkoitus on kasata alueen järjestöjen linkkejä ja jakaa tapahtumia sekä infota valtakunnallisista asioita.

Tutustu sivuihin oheisesta linkistä:


KLIKKAA TÄSTÄ

2018

Ke 8.8. Vammaisneuvoston isännöimä iltatoritapahtuma, jonka teemana "Minä pystyn, sinä pystyt, me pystymme-vammaisjärjestöjen toritapahtuma" Mukana erialojen esiintyjiä, työnäytöksiä, järjestöjen infoa sekä myynti-ja arpajaispöytiä. Lisäksi kilpailuja, mahdollisuus osallistua erilaisiin testeihin ja tutustua mm. apuvälineisiin, viittomakieleen.. Infoa ja ohjelmaa pöydissään tarjoaa myös Kallion palvelupiste sekä erilaiset hankkeet. K-Market Mustikka tarjoaa kahvit Juontajana toimii Eija-Liisa Pokki

2017

Ke 9.8.2017 klo 15.00-18.00
Vammaisjärjestöjen iltatori. Tervetuloa myymään ja esittelemään yhdistyksesi toimintaa.Osoite Rautatiekatu 17

Vuonna 2015 kävimme tutustumassa Katajan koulun piirustuksiin ja jäähallissa kävimme testaamassa, että liikkuminen onnistuu pyörätuoli-ihmisiltä.

Soveltavan liikunnan päivä Soveltavan liikunnan päivä on iso juttu näillä lakeuksilla. Vertaisohjaaja on mukana, joten lajeja pääsee kokeilemaan liikuntarajoituksista houlimatta. Ja toivomme, että tämä toisi käyttäjiä meidän taloon muulloinkin.

Sinä pystyt tapahtuma

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki