Etusivu Varhaiskasvatus Ajankohtaista Nordean asiakkaat – tunnistautuminen e-palveluihin
26.9.2019 12:16

Väestörekisterikeskus tiedottaa

Suomi.fi-tunnistus: Nordean asiakkaat tunnistautuvat 27.9. alkaen vain tunnuslukusovelluksella tai -laitteella

Nordean asiakkaat voivat jatkossa tunnistautua vain tunnuslukusovelluksella tai -laitteella Suomi.fi-tunnistuksessa ja sitä hyödyntävissä julkishallinnon palveluissa 27.9. alkaen. Nordean asiakkaat voivat käyttää tunnuslukutaulukoitaedelleen verkkopankkiin kirjautuessaan.

Nordea ohjaa asiakkaitaan ottamaan käyttöön mobiililaitteeseen asennettavan tunnuslukusovelluksen tai erillisen tunnuslukulaitteen. Nordea on tiedottanut omia asiakkaitaan muutoksesta tiedotteella: Tunnistautuminen muuttuu – ota sähköinen tunnistautumistapa käyttöön nyt.

Danske Bankin turvakortit poistuivat käytöstä 14.9. Suomi.fi-palveluhallinnan tiedotteen vastaavista muutoksista Danske Bankin tunnistautumispalvelussa löydät täältä: Suomi.fi-tunnistus: Danske Bankin turvakortit poistuvat käytöstä 14.9.

Jos asiakkaanne ovat tähän liittyen teihin yhteydessä, voitte kertoa että Suomi.fi-tunnistuksessa käytettävissä olevat tunnistusmenetelmät ja -välineet riippuvat siitä, mitä kukin pankki tarjoaa asiakkailleen. Asiakasta kannattaa ohjeistaa kääntymään oman pankkinsa puoleen,jos hän tarvitsee neuvontaa mahdollisten uusien välineiden käyttöönoton kanssa.

Asiakkaille kannattaa myös muistuttaa, että pankkitunnuksia ei tule koskaan luovuttaa sähköpostitse tai puhelimitse ja tunnuksia käytettäessä on aina varmistettava, että kyseessä on varmasti oman pankin verkkosivu.

Olemme julkaisseet muutoksesta tiedotteen myös Suomi.fi-palvelussa. Voitte hyödyntää tätä omissa mahdollisissa tiedotteissanne. Suomi.fi-tunnistus: Nordean asiakkaat tunnistautuvat 27.9. alkaen vain tunnuslukusovelluksella tai -laitteella

Muutoksia myös Nordean tunnistuspalvelun käyttöliittymässä

Myös Nordean käyttöliittymissä tapahtuu muutoksia. Nordean tunnistuspalvelun käyttöliittymä muuttuu 27.9.

Varhaiskasvatuksen e-palvelut

Varhaiskasvatuspalveluissa Suomi-fi -tunnistautumista käytetään TietoEdussa ja Sähköisessä asioinnissa

Varhaiskasvatuspalvelut ja niiden hakeminen Ylivieskassa

28.02.20

Hakemus kunnalliseen varhaiskasvatukseen tehdään sähköisesti kaupungin verkkosivuilla (www.ylivieska.fi) viimeistään neljä kuukautta ennen kuin lapsi tarvitsee varhaiskasvatuspaikan. Mikäli kysymyksessä on äkillinen työllistyminen ...

Hakalahden uudet ryhmät – Siirrä TietoEdussa suunnitelmat uuteen hoitopaikkaan

01.03.19

Hakalahden uusien ryhmien ja Simonpuiston Tirpukoiden osalta tehtiin organisaatiomuutos varhaiskasvatuksen tietojärjestelmään. Muutoksen johdosta huoltajien on TietoEdussa siirrettävä hoitoaikasuunnitelmat uuteen hoitopaikkaan. Jotta uusi sijoitustieto päivittyy TietoEduun, ...

Toimisto

Ylivieskan varhaiskasvatus
(Kaupungintalolla)
Kyöstintie 4
84100 YLIVIESKA

Avoinna klo 9–15

Muualla verkossa


► Lastenneuvola

Graafinen suunnittelu Statiivi | Tekninen toteutus PVP | Copyright © 2014 Ylivieskan kaupunki