Kategoriat
Asuminen ja ympäristö Yleinen

Asemakaava ja asemakaavan muutos: Koskipuhdon teollisuuspuiston asemakaavan laajennus

Kaavoituksen vireille tulosta ilmoittaminen sekä valmisteluaineisto nähtävillä (Koskipuhdon teollisuuspuiston asemakaavan laajennus)

Koskipuhdon 3. kaupunginosan asemakaavatonta aluetta sekä voimassa olevan asemakaavan mukaisia teollisuus- ja varastorakennusten korttelialueita sekä katu- ja puistoalueita koskeva asemakaava ja asemakaavan muutos on tullut vireille teknisten palveluiden lautakunnan päätöksellä 8.10.2024 § 94.

Suunnittelualue rajoittuu lännessä Koskipuhdon 3. kaupunginosan asemakaavoitettuun alueeseen, etelässä Savontiehen (valtatie 27) ja idässä sekä pohjoisessa asemakaavattomaan alueeseen.

Valmisteluaineisto (osallistumis- ja arviointisuunnitelma sekä kaavaluonnos) pidetään nähtävillä 16.10.2024 – 30.10.2024 teknisen palvelukeskuksen maankäyttöpalvelussa ja kaavan kotisivulla: https://www.ylivieska.fi/koskipuhdon-tp-laajennus/

Mielipiteet valmisteluaineistosta on toimitettava 30.10.2024 klo 15:00 mennessä sähköpostiosoitteeseen kaavoitus@ylivieska.fi tai postitse Ylivieskan kaupunki / kaavoitus, Kyöstintie 4, 84100 Ylivieska.

Jaa sosiaalisessa mediassa:
FacebookTwitterShare